lördag 19 juni 2010

Dagen till ära

...så har Gaggböletransvestiterna stormat fängelset och tvångsklätt tigerbossen till brud. För att skona den alltmer plågade stackarn är bilden minimal (annars anmäler han mig till PUL säger han).

23 kommentarer:

Zigge sa...

smutsgul klänning? Är han inte oskuld?

Anonym 19:11 sa...

Stackars Tigerbossen!! Det var inte snällt gjort av dem. Men söt är han ju :)

maja lundgren sa...

Gaggböle är grymt, brutalt, skoningslöst, hjärtlöst. Men märk väl att de bara tog på honom en prinsessklänning.
De gjorde inget värre.

Jag ska iväg och grilla och kolla bröllop sen, jodå...

Anonym sa...

Ett referat från kyrkan, tack! För du är väl bjuden? Lundgren bloggar direkt från festligheterna medan vi andra hasar runt i solkiga trasor. Jag avundas Tigerbossen hans galastass och skulle gärna slita klänningen av honom. Dock INTE på det sätt som Zigge har antytt tidigare. Jag vill höra alla smaskiga detaljer gärna illustrerat med närgångna bilder. / Dyster (oinloggad)

maja lundgren sa...

Jag ska krilla. Som man kanse kan säga om man är finländare. Jag ska krilla korv. Det är jag pjuten på. Inte till tjyrkan.
Men jag kan ge ett referat från TV-sändningen av bröllopet kanske, vet inte riktigt om det inte är lite... pja... Burkigt? Från en burk till en annan?
Annat är det med fotboll.
Eh, det kanske är bäst att inte haka upp sig för länge på tigerb, det kanske blir som att folk blir j-ligt trötta på det.

maja lundgren sa...

Hovgroda 1, däremot...
Nej men lite närgångna bilder på tigerbossen kan det väl bli, framöver...

Systerdyster sa...

Söpa sällvatten till tenn krillade sinkan.(Vilket betyder ung. köpa mineralvatten till den grillade fläskkarrén)

Som den känsliga människa jag är bölade jag floder när jag tjuvtittade på vigselakten, kraftigt snörvlande, dessutom på betald arbetstid. Dagen till ära hade vi fått storbilds-TV på hemmet, en utsökt 3-rätters lunch intogs, det skålades i ÄKTA champagne och till kaffet fick vi en för dagen specialkomponerad tårta, krönt med en prinsesskrona. Jag är nöjd och proppmätt!

En ettrig en sa...

Jag grät också floder, under vigseln, under alla tal och när tåran skars upp. Sagobröllop!

Grät under kortegen också :)

Anonym sa...

Det är bara att gratulera de kära tu till att ha funnit varandra och till ett bröllop och en dag som väl utan tvekan måste vara väl värd att minnas. Ett storslaget bröllop och ett makalöst PR-jippo för monarkin. :-)

G

M sa...

PR-jippo indeed. Popularitetssiffrorna var i dalande då var det dags att suggerera och indoktrinera befolkningen så att monarkin fick ett uppsving. Fick den det? Ja, det återstår att se.

Såg delar av "showen- dokusåpan" o visst var det vackert på sina ställen almost som en Hollywoodsaga och Victoria söt o treeeevlig, men sicket fjäskeri...säger då det - ock, ock , ock...

Vive la Rebuplique!

Anonym 19:11 sa...

Jag har inte bölat så mycket framför TVn sen förra gången jag såg Lassie.

Det kändes lite Svensk syttende Maj så där när man såg folkmassorna utanför Slottet och runtomkring. Folk som verkade ha kul och inget bråk. Sånt tycker jag är en aning upplyftande.
Och förresten är ju Gaggböle också en monarki.

Vive la Monarchie! :)

Systerdyster sa...

ÖööööH??? Seveneleven, har jag missat något? Är Gaggböle en monarki? Vi eller jad, då) valde faktiskt Hovgroda 1 i ett fritt val. Ja, ja, jag mutade vissa mig närstående men sådär i stora drag så var det fritt fram. Din tes öppnar oanade möjligheter för mig, kanske jag kan räknas som rikets första dam i hård konkurrens med sportkommentator Lundgren und Ank-Käthe. Hur tusan ska jag kunna förena rollen som Gud med rollen som prinsessa?

Jag kanske borde skämmas men jag tycker att bröllopet var alldeles underbart!

Anonym 19:11 sa...

Nä men Syster, nu har nog bölandet vid bröllopet slagit sig på huvut :))
Maja berättade ju en gång att Drottningen i Gaggböle inte fick besöka Tigerbossen, eftersom de haft en liten romans en gång i tiden.
Men vem Drottningen är har hon tjyvhållit på hela tiden.
Men som den goda medborgare jag är, så inväntar jag förstås detta avslöjande utan att knota det minsta.

Jag såg lite repriser från på bröllopet idag, och mina numera vältränade tårkanaler satte igång igen. Borde vi skämmas? Pyttsan :)

Clam sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
M sa...

Clam

he he

Anonym 19:11 sa...

Clam. Ssss... Nä det går inte in :)

http://sv.wikipedia.org/wiki/Monarki

maja lundgren sa...

Systerdyster: jo, Gaggböle är en monarki. Bara Hovgrodan väljs demokratiskt. Eller "demokratiskt"...
Anonym 19.11: ja, tigerbossen har haft romanser med både drottningen och Ank-Käthe. Jag måste ta och kolla upp det där, minns inte riktigt hur det var.

maja lundgren sa...

Moi Marie: jo jag är ju republikan - men jag gillar Viktoria och Daniel, och flera av mina vänner som anser sig vara republikaner grät också...

M sa...

maja

Ja, vem smälter inte inför kärleken? Störst av allt är kärleken.

Spontant eller regisserat? Shit the same...kan man gråta åt välregisserade filmer så kan man väl fälla en tår åt the real thing också. Huvudsaken man inte glömmer bort var man står liksom, i själva kärnfrågan. Låter sig kollras bort av det söta, charmiga, treevliga...glittriga, lyxiga osv osv

Själva kärleken är ju rörande e klart...

M sa...

Fast egentligen beundrar jag människor som är sanna sina ideal.

Själv lät jag mig suggereras av media till att glutta på föreställningen, borde ju ha avstått.

Men nej, ett bröllop förändrar inte min inställning i frågan.

M sa...

Nåt att beundra; talang och antagligen hårt arbete...

Kolla ballerinan i föreställningen från konserthuset:

http://svtplay.se/v/2047871/festforestallning_konserthuset

1:27 in har jag för mig...Amazing!

Anonym sa...

Som jag läste på en blogg sent i lördags kväll: jag är republikan i huvudet men rojalist i hjärtat.
Det sammanfattade på pricken vad jag kände efter att ha följt bröllopet på första parkett i soffan.

Och så kan jag passa på att erkänna en grej. Jag har köpt en mugg ur bröllopsserien. En sån med Victorias och Daniels porträtt på. Och i den mån detta inköp behöver ursäktas pekar jag med hela handen på det faktum att jag är mormor och mormödrar ska ha lite kungakrafs hemma... och vara bra på att baka bullar.Fast det där med bullbakandet måste jag öva på men det får bli en annan dag när det inte regnar.
G

M sa...

Anonym

Ha ha ha...Jag är också mormor men där går min gräns; att ha porträtt på kungligheter hemma eller idolporträtt. Nu var det iofs länge sen jag hade idoler. Hör inte sånt där tonåren till - idoldyrkan o sånt dära? lol

Gick möjligen några korvören till "bröllopsstiftelsen" eller så? I så fall behöver du inte skämmas *S*

Jorå, det var nog en ganska bra sammanfattning "republikan i huvudet men rojalist i hjärtat" för en dag eller så ,för många, mest kvinnor tror jag. Barndomens sagor lever kvar i folks minnen.

Lite rörd blev jag också ska jag erkänna men det kan man ju bli när man ser vilken spelfilm som helst med samma tema: omöjlig kärlek som blir möjlig in the end.

Victoria är söt och charmig. Daniel höll ett fint tal och pappa Olle var ju great jämfört med stela knugen som läste innantill.