söndag 24 mars 2019

Fjorton

Jag är vidskeplig - ibland, som idag då jag förbereder mig inför en lång och krånglig tågresa - alltså vill jag inte låta det förbli 13 inlägg år 2019.

3 kommentarer:

maja lundgren sa...

Kvinnan som bokade biljett till mig i Milano - till Msa bueklagande, förr fick vi boka biljetter direkt till Sverige, Danmark, Norge, men nu är det stängt. Det är en mur. Hon kunde boka biljetter direkt till Syrien, Irak, Libanon (frågade inte men det kanske gick tågfärjor). Nu är allt upphackat

maja lundgren sa...

Men jag har en biljett till München, tanken är att jag ska till Berlin sen.
i natt drömde jag att några personer gjorde narr av mig för att jag skulle åka tåg. Det var bevisat att flyg inte var skadligt, sa de. Det var inte personer man skulle förvänta sig ett sånt statement från, så min tolkning av drömmen är att jag egentligen önskar att det skulle vara oskadligt att åka flyg, eftersom det är krångligare och efferuktansvärt mycket dyrare att åka tåg. Men jag har råd, och det är vansinnigt mycket kuligare att åka tåg.

maja lundgren sa...

Aha, det finns ännu ett sarkastiskt uttryck i surret runt miljöengagemang, inte neuros och hysteri den här gången utan mer åt hållet personlighetsstörning narcissism: "tågskryta".