onsdag 2 januari 2013

Utan titel

Det har varit för lite Elvis.

texten finns här, ifall en eller annan stavelse undgår någon.

5 kommentarer:

 1. Elvis i all ära, men har det inte varit lite för lite av det mesta på den här bloggen senaste tiden.

  Kid Curry

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo Kid Curry, visst har det varit tyst här ett tag. Jag jobbar med annat, och min nätuppkoppling har strulat ("DEN TRÅDLÖSA FUNKTIONEN PÅ DATORN STÄNGS AV!") trist att höra klagomål om datorproblem, annat vill jag inte skriva om, och när jag var på vippen att spontant skriva ett inlägg om den nya Nato-kampanj som börjat komma igång, slog det mig att bloggens läsare förmodligen är trötta på detta, vill att Sverige halkar in i Nato eftersom det ändå redan är ödesbestämt att det ska bli så, plus att jag varken har tid eller vilja att diskutera med kommentatorer som är för en anslutning. Då sa jag forget about it, till mig själv. Men jag ska åtminstone göra några slöuppdateringar, på skoj sådär.

   Radera
  2. Eller så här, Kid Curry. Det är bara 15 procent av den här bloggens läsare som vill att Sverige ska gå med i Nato (att döma av Ank-Käthes undersökning). Då borde jag vara extra artig och uppmuntrande emot dem. Varje aspekt av en fråga måste kunna lyftas fram, belysas, ifrågasättas, veligt eller tvärsäkert, för och emot. Det är inte självklart att vare sig majoriteten eller minoriteten har rätt, framtiden känner ingen med absolut säkerhet. Däremot är det självklart att smygnatofieringen har varit odemokratisk (det skriver t.o.m de ledarskribenter som lobbar för en anslutning). Både socialdemokrater och alliansen bär ansvar för det. Hursomhelst, det är bättre att jag samlar mig för debattartiklar istället: när jag mejslat ut dem noga kan jag länka till dem, och sedan kan det bli diskussion. Då ska jag försöka vara artig, hehe.

   Radera
  3. Apropå artig. Jag har grubblat en del på vad den ilskne herren "Fansfarbror" på Flashback menar med "vänstersekterist".

   God fortsättning
   Algot

   Radera
  4. Jo det kan nog behöva definieras. När det gäller försvarspolitik och dylikt tycker jag väl som majoriteten, såvitt jag kan förstå.

   Radera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)