tisdag 14 januari 2014

Padam pampidam kloff kloff tjoff

Gränsen mellan gott och ont går inom varje människa. Inte mellan människor.
(Lika sant 2014 som alla andra år)

8 kommentarer:

 1. hur ska man tolka detta? (jag menar nu inte 'padam pampidam kloff kloff tjoff'...) (skrev något litet kommentarsmässigt på min blogg - efter att ha tagit mig friheten att föra över detta ditt inlägg...)

  SvaraRadera
 2. Hej Marianne och god fortsättning! Å det är inte särskilt djupsinnigt egentligen. Alltså att det inte går att dela in människor i onda och goda.

  SvaraRadera
 3. tack snälla maja för ditt svar - som ju var ett bra svar - och något annat hade jag ju ej förväntat mej från dej... - man ska väl inte krångla till och försvåra 'saker och ting' i onödan... och vara mer 'djupsinnig' än vad man egentligen klarar av att vara... - nej som han bildt (vars blogg jag dagligen läser) sa - så hör det till 'god ton' (han är ju adelsman - så han vet väl...) att ta fram det som var gott hos en människa när en människa just har 'passed away'... - många har ansett att hans - bildts - 'domen över död man' ej var den 'rätta domen' ... - sharon - och israel och palestina - (för att ej säga netanyahu - och israel och palestina!) tycks vara ett känsligt ämne - to say the least...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Marianne och ursäkta sent svar - ja just, there's good and bad in everyone, som visan går :-) Det med Bildts uttalande om Sharon - jag vet väl inte vad jag tycker om det mer än att det i allmänhet brukar vara trist med debatter som handlar om att någon har sagt fel... Så får man inte säga-debatter. Jag tror inte att man ska haka upp sig så mycket på vad politiker säger efter en statschefs död, det är inte säkert att det har en så stor betydelse. Israel-Palestinakonflikten är ett av de allra mest känsliga ämnena, visst är det så... Jag var i Israel nyligen, förresten.

   Radera
 4. jasså! - där ser man... - somliga är ute och reser...

  SvaraRadera
 5. https://www.youtube.com/watch?v=3IHR515pxrM&feature=youtube_gdata_player

  SvaraRadera
 6. https://www.youtube.com/watch?v=hzrGbWOKCYM&feature=youtube_gdata_player

  SvaraRadera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)