söndag 2 februari 2014

Enfant terrible? Mais oui! Enfant culturelle!

Medievänstern är pantad med sitt gråtmilda underdoggeri.
(Eller delar av medievänstern, för precisionsbombningens skull).
"Stämma skiten ur" - varför är det så intressant med juridik, och varför kan inte var och en vara sin egen ansvarige utgivare?
Ja, jag ska skriva ett gediget inlägg där jag efter bästa förmåga bevisar att jag varken är klasshatare eller rasist. Men det kommer att ta tid, den här frågan är stor och jag måste läsa om en hel del texter. Framåt juni, juli kan det tänkas vara klart till halvklart. Vaffanculo så länge.


(Ja, man kan säga "une enfant").


6 kommentarer:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=pTMBLni45pM&feature=youtube_gdata_player

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha! Tack för länken, ibland är olika forum på nätet som kommunicerande kärl. "precipitevolissimevolmente" på facebook och så lägger någon in en länk här!
   Anonym 22.07: "sbrigati" betyder skynda dig, men jag kommer inte att skynda mig. Jo jag tror att nätet lämpar sig väl för snabbhet och spontanitet, men också för långsamhet! Halvt till halvklart i juni eller juli, det är mitt sista ord för tillfället.

   Radera
  2. Och det är klanlöst och planlöst.

   Radera
  3. "Varför nu?", var min tanke. Inte för att gamla blogginlägg är ointressanta eller bortom kritik. Självklart kan man kritisera även gamla inlägg. Ändå ger det ett märkligt intryck, kanske särskilt som diskussionen i stort var intressant, skarp ibland men som helhet nyanserad. Och din blogg är liten, det går inte att jämföra med Aftonbladet kultur när det gäller läsarantal. Tänker jag, men det är ju jag det...
   Algot

   Radera
  4. Ja det är inte klasskamp i alla fall.
   Jag bör svara, det är över tusen som rekommenderat den artikeln. Men det måste få ta tid som sagt var. Dessutom är ju det här gratisarbete för mig. Annat måste gå före.

   Radera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)