måndag 28 juli 2014

Nu Bix ska du ta och spela Krazy Kat


Missa ej denna video

8 kommentarer:

maja lundgren sa...

Det är någon som har köpt annonsplats på YouTube och varnar för att Ryssland är på väg att invadera Finland. Ni kanske har sett det. 30000 ryska soldater på gränsen t. Finland el. något åt det hållet.
Är det Carl Bildt eller Peter Wolodarski som spammar på det sättet? Bildt och Wolodarski är hot mot världsfreden: de flesta anar nog att det är Nato och USA som provocerar i Ukraina, och att USA är rädda för att Tyskland vill öka handeln med Ryssland och bryta med USA. Bland annat. Och för guds skull blanda inte in homosexualitet i den här diskussionen, det har ingenting, jag upprepar ingenting, med saken att göra.

maja lundgren sa...

Och se upp för Oksanen! Hon är ju till och med emot diplomati!

maja lundgren sa...

Uppropet av Wolodarski m.fl: det är liberalerna som är hotet mot världsfreden i våra dagar.

maja lundgren sa...

Massmediala spontanejakulatörer. Tuppjuck är bara förnamnet.

maja lundgren sa...

Det var ju därför USA avlyssnade Merkels telefon. De ville ta reda på om hon vill utöka samarbetet med Ryssland och eventuellt lämna Nato.

Marianne Johansson sa...

jag tror faktiskt att det ligger något i det du säger maja...

maja lundgren sa...

Tack Marianne. Ja, det tror jag också. Inte för att Ryssland inte skulle kunna bli farligt, men jag tror verkligen inte på de här jämförelserna med nazismen och stalinismen som Wolodarski m.fl gör. Och jag är övertygad om att Ukrainakrisen har att göra med Natos utspel, samt USA:s rädsla att tappa kontrollen. Ett finländskt Natomedlemskap skulle vara helt vansinnigt ur säkerhetspolitisk synvinkel, ett svenskt skulle sätta Finland på pottkanten. Nej, det är förskräckligt med pressens, i det här fallet den liberala pressens, enorma längtan efter upptrappning och i bästa fall ett litet nätt världskrig.

maja lundgren sa...

Den här avlyssningen av Merkel kan väl knappast haft något annat syfte än att ta reda på hur de tyskryska relationerna utvecklar sig? Enligt en intressant teori kan det också handla om ett försök till utbrytning från dollarn :)