tisdag 26 juli 2011

8 kommentarer:

stationsvakt@gmail.com sa...

Helt off topic: Efter vad jag har förstått så är det bara Myggor och Tigrar som har lästs in som ljudbok, rätta mig om jag har fel. Som flitig ljudbokslyssnare vet jag att det finns bra uppläsare och dåliga. Antagligen är det väl en smaksak.

En av mina egna favorituppläsare är förresten Torsten Wahlund. Okej, nu till det jag ville fråga. Om dina övriga böcker blev inlästa, vem/vilka skulle du själv i så fall tycka vara passande för uppgiften. Om du fick önska helt vilt alltså. Nyfiken bara.

Anonym sa...

Eh... Jomen Pompeji och Mäktig Tussilago har väl lästs in som ljudbok? Nu avslöjar jag mig här, det borde jag ju verkligen ha koll på.
Kul fråga, jag vet faktiskt inte - att vara uppläsare är en speciell form av skådespeleri. Jag ska fundera lite, kanske kommer på ett namn om ett halvår, ett annat framåt nästa juni.
Jag önskar att all debatt och polemik nu, om det nu ens är nödvändigt med sånt, kunde undvika några uttryck, framförallt "mångkulturalism" och "ensamma män". Det är ungevär vad jag tycker, och sen orkar jag inte med att tänka på de där ungdomarna mer.
Maja

Anonym sa...

Eller det är klart att jag orkar, det är bara det att det är så osedvanligt fasansfullt.

Anonym sa...

Vad i helvete snackar du om?

Anonym sa...

Är det surrealism kanske....Hänger inte med i svängarna heller riktigt.
Jag tror man måste vara besinnad och sansad och inte polemisera alls. Det kan missförstås om inte annat...

Anonym sa...

Om nu inte Maja blivit galen på riktigt. Eller är full?

Anonym sa...

Annars verkar de två senaste inläggen handla om uppriktig sorg. Men den senaste kommentaren är svårbegriplig minst sagt.

maja lundgren sa...

Anonyma: ni har absolut rätt. Nej inte full, galen vet jag inte, däremot är tiden felvald för polemik.