måndag 13 september 2010

Den feministiska konspirationen har nu även nått Försvarsmakten

Medborgare! Försvaret har smyginfört Gudrun Schymans förslag om straffskatt för män. Om detta kan man läsa i artikeln Löneavdrag efter flagga med penis. Syftet med flaggan, att "kontrollera de värnpliktigas detaljrikedom i deras rapporter", var lovvärt men tydligen inte ädelt nog för ansvariga inom amfibieregementet.
Medborgare! Varför heter det amfibieregementet? Är inte redan det en något förklenande beteckning? Snart har de väl bröstpumpar på flaggorna!

9 kommentarer:

Tristan sa...

Maja, inledningen till det här låter som en artikel från bloggen "Medborgardestruktiv". He he... Are you inspired or what, woman!

Systerdyster sa...

Medborgardestruktiv, tack Tristan. Och tack Maja för en som vanligt sylvass postning.

Cuben sa...

Något för Svantesson att titta närmare på verkar det som. På tal om bröstpumpar... Säga vad man vill om vänstern, de har i alla fall intressanta valmöten. Se länk;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7777567.ab

Från artikeln;

"Det fanns en naken man också som kastade knivar och spottade äpplen över publiken. De flesta skrattade och tyckte att det var roligt."

Vad Tolgfors, Karin Enström och Orsa kompani säger om det vet jag inte.

maja lundgren sa...

Lite likt blev det.

En ettrig en sa...

Amfibieregemente, de ska slåss både till lands och på/i vatten. Förr hette det väl kustartelleri. Kustjägarna tillhör amfibieregementen. Kustjägarna är våra Navy Seals. :)

Hur stor andel av de anställda på amfibieregementena som ä kvinnor, vet jag inte och inte hur många kvinnliga kustjägare det finns.

En känd kustjägare är vår egen prins Carl Philip. :)

En ettrig en sa...

Grodmän är väl amfibier?

gillar det där med att kolla förmågan att uppfatta detaljer när man ser en man klädd ikalsonger ;)

Anonym sa...

Den allierade journalisten granskar medias valkampanj

Är en riktigt bra blogg om man är intresserad
av analyser kring valet.

Anonym sa...

Deputy Marshal Chris Madsen har skrivit "Under Three Flags" - om sina äventyr under danska (tysk-danska kriget), franska (främlingslegionen) och USAs (5:e kavalleriet) flaggor. Inget för känsliga läsare.

/ Edgard J Svantesson

Cuben sa...

Svantesson era kunskaper och kännedom om Madsen imponerar. Lika mycket som Lauri Törni gör det. Inget för känsliga läsare där heller.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lauri_T%C3%B6rni