fredag 3 september 2010

Skriv och liv

Samtalet på Semafor blev riktigt intressant tycker jag. Det kan hända att jag skriver en lite utförligare rapport senare.
I morgon åker jag till Kristianstad.

7 kommentarer:

Systerdyster sa...

Bordtennis? På bilden alltså.

Men jisses vad du är fullbokad ----------->
Är du säker på att du inte behöver en manager som håller lite ordning på dig?

maja lundgren sa...

Jag vet inte riktigt vad det ska föreställa, mer än att det är en gangster som röker. Kanske betalar han sina räkningar eller nåt sånt. Det ser ut som ett ljus på en byrå iallafall.
Jo jag behöver en manager, idag hade jag blandat ihop datum - jag åkte till centralstationen och gick på tåget innan jag upptäckte att det inte är förrän i morgon jag ska till Kristianstad....

maja lundgren sa...

Jag ska till Uppsala också, men det datumet är inte spikat än.
Men jag tycker det är kul, tur det!

Karin sa...

En kul tur resa ? :)

Anonym 19:11 sa...

Och jag som trodde bilden föreställde en flöjtspelare med ett stort notställ framför sig!
Fantasi är en av de få saker jag inte har brist på tydligen :O

maja lundgren sa...

Karin: haha... kul tur...
Anonym 19.11: mmm, vad trevligt. Nej, nu är visserligen den här teckningen närmare fyrtio år, men att det är en byrå med ett ljus på kan jag mel.m gå i god för eftersom jag vet ungefär hur jag brukade avbilda vissa föremål. Den är från samma collage som de andra gangsterteckningarna.
Jag tror att han skriver maskin så att sidorna flyger i luften. Ser ni? Jag är nästan säker på det. Och jag ville bli förf. mycket tidigt s helt osannolikt är det inte.

Karin sa...

Fantasi har vi allihop! För mig föreställer bilden ett diskussionsmoment man-kvinna: Mannen med hatten pratar och pratar (parole parole) och skickar oavbrutet över sina övertygande ord, lite fyrkantiga kanske, medan kvinnan (hon med tjusiga bältesspännet) lite försiktigt bakåtlutat (bara kolla halsens tjusiga sträckning!) kontrar med sina milda triangulära argument.
Jeeesees så jag får till det ...