måndag 30 april 2012

"Vad sjutton är det för en"

Fantastisk video som jag hittade hos Systerdyster.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det var ett roligt återseende! ”Den är som gjord för en moderat valkampanj.” Med tanke på moderutternas hutlösa försök att skriva om historien på senare tid får Bohmans ord en kusligt profetisk klang.

Lars

Systerdyster sa...

Hehe, det är mannen som gav tondövheten ett ansikte.

Och eftersom den här hårt arbetande sjuksystern börjar arbeta 07 så kommer grannskapet översköljas av Internationalen redan i gryningen. Jag tror att de liksom Gösta Bohman smygdiggar musiken.

Godnatt!

maja lundgren sa...

Lars: just vad jag tänkte. Det kanske var någon på MUF som blev inspirerad av det där.
Systerdyster: sången ädla känslor föder. Ös på! Jag tror att många "satsa-på-dig-själv-människor" är aningslösa. Och att vissa socialdarwinister har hjärtan som gråter av avundsjuka mot alla som har en känsla för det gemensamma.

Systerdyster sa...

Jag besparade grannarna musiken. Närmaste grannen ska ha all heder, h*n flaggar ALLA dagar då det är allmän flaggdag, så även 1:a maj.

OT:
Jag har inte hackat NATO-Ank-Käthen men jag förstår att jag finns på listan över misstänkta gärningsmän/kvinnor. Grodorna är inget som jag har nedtecknat i mitt CV om jag så säger. *rodnar*

maja lundgren sa...

Jag trodde nog inte att du tänkte dra igång en musikalisk manifestation på allvar. Det hade nog bara sabbat grannsämjan och varit omusikaliskt ur den synvinkeln :)

Ingen är misstänkt för att ha hackat NATO-Ank-Käthen, jag tror att den är lite svajig, man man inte vara helt säker på att rösten fastnar. Men nu tycks det ha stabiliserat sig.