onsdag 14 april 2010

Säg hej till den nya tigern

Snyggt bidrag, eller hur?

10 kommentarer:

 1. Kunde man inte ge den stort hjärta istället? Jag vet inte om jag ska bli rädd eller lycklig? Kommer den att äta upp mig, eller ge mig mycket arbete från dem som vill ha hjälp att förklara genmodifiering av tigrar? Det var inte länge sedan forskarna rapporterade om nya metoder som de trodde skulle göra det mycket lättare att genmanipulera katter, så ...

  SvaraRadera
 2. Hej på dig nya tigern! Vad fin du är :)

  SvaraRadera
 3. Hej, hej tigern. Hovgroda 1 kväker instämmande. Fin katt!

  SvaraRadera
 4. En mycket försomrig tiger!

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Tack, vad roligt! Den cerebralt överbelastade tigern har känt sig lite ensam sista tiden & är inte immun mot uppskattning - trots sin jättehjärna. Henrik Brändén undrade varför den inte fick ett stort hjärta. Svaret är superenkelt: den behövde inte större hjärta. En tiger väger 200 - 300 kg, så Du kan tänka Dig. Eller kanske inte. Nu blev jag ställd själv. Ett tigerhjärta. Woweee alltså. Gissningsvis tre fyra ggr större än ett mänskligt dito. Både storsaleget och lite äckligt faktiskt.

  Clam undrar över genen. Jag tror den kallas passions-genen. Eller kanske idiot-genen. Den som får en att spika fast plattan i mattan & aldrig se tillbaka. Hos de flesta är den medfödd, men en tiger måste få den aktiverad utifrån. Passion hänger samman med intellekt, & det senare struntar tigrar i. Just denna tiger har hjärnutrustats för att klara sig mot människor. Sista utvägen. Oj, nu måste jag sluta.

  Peace/Kim

  SvaraRadera
 7. Hmm, lite surrigt blev det. jag vill tillägga:
  människor behöver inte applicera den gen som applicerats på vår tiger här. Människor har denna gen med sig från födseln. Frågan är om man vill röra strömbrytaren eller inte - om man vill slå på passions-idiot-genen eller inte. Det kan kosta på lite, och baksidorna (de finns) är ganska oförutsägbara!

  SvaraRadera
 8. Apropå det - såg Babel - och där dök vår vän Stig Larsson upp igen angående piss-debatten. Och det lustiga var, att, trots att jag vet att han ju är en idiot, så tyckte jag ändå att han hade så jävla rätt, när han påtalade samhällets behandling av konstnärer.

  Skrämmande också om det stämmer det han säger, att ämnet är helt tabu att ta upp. Ännu mer skrämmande att det knappt heller finns någon kultursida kvar, att ta upp det på.

  Således; verkligen tragiskt hur konsten och kulturen spolas ner i toaletten. Men det säger väl allt om den totalitära utveckling som är på inmarsch.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)

Hårfagre

Hårfagre
av Vasaplatsen
"-Jag vill inte att Mimmi ska bli en modern kvinna, sa Oscar"
- Serberna gillar jag, sa Lemmy
(Mäktig Tussilago)

Intellektuell vit tiger av Fia Olsson

Intellektuell vit tiger av Fia Olsson
- Om du känner så där Figge, så är det sossarnas fel.
Ur Mäktig Tussilago

Med boktrave och mygga av Grynna

Med boktrave och mygga av Grynna

"En genmanipulerad tiger med enormt stor hjärna redo att ta över hela planeten"

"En genmanipulerad tiger med enormt stor hjärna redo att ta över hela planeten"
från Kim