måndag 20 september 2010

Eller?

Det här förslaget att bilda sjupartiregering som har varit på tal - är det inte att fästa lite för stor vikt vid sverigedemokraterna?

5 kommentarer:

Cuben sa...

Jo.

Systerdyster sa...

Jag håller med Cuben. Jo.

Marianne Johansson sa...

jag tycker det är kul att liksolm avsluta det man säger med 'eller?' jag har gjort det tidigare en gång här på din blogg maja - 'du är ju poet maja - eller?' - nu har jag sett att den store poeten i sin senast utlagda dikt på sin blogg oxå avslutar det hela med 'eller?' - en liksom öppen fråga - vem som helst som känner för det kan ju då komma med ett svar - invändning - eller motsatsen till invändning - vad nu det kallas... ps: såg just - kära maja - att du i stället för att avsluta det du sa - redan i rubriken använde dej av detta uttryckssätt och dessutom ordet 'eller' med stor bokstav - varför fästa betydelse vid sådant - om ett ord börjar med stor eller liten bokstav? - - frågetecken däremot - till skillnad mot om ett ord har stor begynnelsebokstav eller inte - tycker jag man aldrig kan använda sig för mycket av - ju fler frågetecken desto bättre - det är min inställning till problematiken - f ö kom jag att tänka på att jag är en aning fundersam när det gäller användandet av stor eller liten bokstav när det kommer till begreppet - det som inte går att begripa egentligen - som jag en gång såg en författare helt enkelt kalla 'd.o.' - nämligen 'gud' - t o m jag har lite svårt för att skriva 'detta gud' med liten bokstav - det är frestande att - åtminstone av hänsyn till andra - använda sig av stor bokstav när det gäller sånt som faktiskt är större än en själv - obegripligt stort - vad man än kallar det - jag föredrar 'det osynliga' - dvs 'd.o.'...

Anonym sa...

Tyvärr är det bara sverigedemokraterna som tjänar på 7-politikernas puerila mobbingdrev. Folk frågar sig naturligtvis "vad fan är de rädda för?"
Man vräker väl inte omkull hela lägenheten för att en liten mygga slunkit in...

/ Edgard J Svantesson, politisk detektiv.

Anonym 19:11 sa...

Ja, det är verkligen att fästa för stor vikt etc.
Det är rent ut sagt glyttigt! Samlingsregering? Står ett världskrig för dörren, kommer det att regna fiskar från himlen?
Vi har haft många minoritetsregeringar i Sverige. Hoppande majoriteter är ingen önskedröm för någon regering, men det går om man anstränger sig. Det är bara att tugga i sig.