onsdag 24 november 2010

Pausmusik

Jag vet inte om jag hinner blogga från Istanbul. Jag åker i morgon. På söndag är jag med i P3 kultur, det handlar om kreativitet och galenskap, kan man lyssna på om man vill. Jag ska försöka skriva lite under resan. Ta hand om er så länge.

7 kommentarer:

Lovisa sa...

Hej Maja.
Du har vunnit ett novemberpris, the Cherry on Top Award för din blogg. Tack.

maja lundgren sa...

Lovisa. Vad kunde vara roligare 'n att fa Cherry on Top Award. Tack det var harligt.
Det ar bra har forrasten, meningsfullt. Motsatsen till en shellbjudresa skulle jag saga. Berattar mer nar jag ar hemma igen.

lovisa sa...

Harligt att det ar harligt Maja :) Jag ar glad.
Jag sag sista babel (inspelat) med dina reflexioner om programmet i huvudet (och det var ocksa mina)
.. jag har inte ens vagat ga in och titta har sedan prisutdelningen! Men nu (for nu ska jag pa Core - slanger vaskan over axeln etc) tar det po om po
*
Intressant om talande tystnad och Pueril Pjöns.

maja lundgren sa...

Core-gympa är en bra uppfinning. Jag hade tänkt börja igen, särskilt nu efter Istanbul med väldigt god mat.
Jo, jag tror att det var ett hyfsat svar. Särskilt det att alla förolämpningar måste ses i sitt sammanhang.

Lovisa sa...

Hm.. Och V.S. Naipuls frånvaro väcker uppståndelse och förbigås inte med tystnad. Även tystnad måste ses i sitt sammanhang.
Ja Core är en bra uppfinning! Och Cirkelfys :) har du provat? Vi svingar kettlebells, ryska marknadsvikter (instruktören berättade sist om dessa att de använts åtminstone sedan 1600talet). Nu ska jag prova Cirkelgym, inte lika mycket romantiskt skimmer över det.. än. Cirkelgym.

maja lundgren sa...

Tystnad måste ses i sitt sammanhang, ja o ja.
Jag ska berätta mera om diskussionerna, där var flera författare som hade erfarenheter som liknade mina i Myggor och tigrar, och det var i viss utsträckning i samband med sådana diskussioner som den monumentala uppmärksamheten om Naipauls närvaro ingick.
Cirkelfys har jag inte provat än, det låter bra. Däremot testade jag kickboxning en gång. Trots att jag var hög och överlycklig efteråt så har jag inte masat mig iväg igen, det var en kick av guds nåde (klart dubbeltydigt namn där)

Lovisa sa...

Det inte bara låter bra det ÄR bra: Cirkelfys
ahh och kickboxning.. gå dit igen! Masa på
det är vägen m m som är målet.
Märkligt det där vad skönt det är med någon som driver på som i Cirkelfyset.. och jag kan tänka mig under Kickboxningen. Adrenalin förstår dubbelkicken.
Min nya idé är att simma 8000 meter i ett sträck, det blir bröst/ rygg jag kan inte crawla.