tisdag 8 december 2009



Tigerbossen läser tidningen och undrar om det stämmer det där med att Markis de Sade skulle vara en feministisk förebild.
- Jag är ju inte så bildad föstås, men...

9 kommentarer:

Leroy sa...

Vilken tidning läses Maja?

Leroy

Zigge sa...

Hahaha, det här var jävla roligt... Aftonbladet tror jag.

Anonym sa...

Som man läser får man svar...
/Majvor

maja lundgren sa...

Man ska inte skratta åt sina egna skämt och inte berömma sig själv heller. Men jag gillar den där teckningen. Majvor: hm, ja men tigerbossen är inte sadist. Han kommer med ett uttalande angående den saken.

maja lundgren sa...

Jag tycker att jag ritar jättebra. Och inte utgår jag ifrån nån mall heller. Utan det bara liksom blir.
Skryt och skrävel gör författaren glad
men bäst av allt är en långpromenad.

Anonym sa...

Att tigerbossen (som jag är för ny här för att känna) skulle vara sadist var inte min tanke. Eller menar du sadeism, typ? /Majvor

Anonym sa...

Sadeist ska det naturligtvis vara! Anhängare av -ism, typ. /Majvor

Anonym 19:11 sa...

Jaa, tack Maja för en ny Tigerboss. Tigerbossen rules!

Anonym sa...

"Som man läser får man svar..." var bara en tanke som poppade upp som tankar stundom gör, bra såväl som mindre bra... Här var tanken att vad som skrivits/skrivs om de Sade i AB nog säger mer om den skrivande än om Sade. För jag har svårt att tro på tvärsäkerheten (medmänsklig fantasilöshet?) i uttalanden om 200 år gamla böcker som är så stridbara. Jag har inte läst något av de Sade (och kan inte säga att jag är tillräckligt nyfiken för att välja bort andra böcker på läslistan för att göra det), men våldspornografi är väl bara försvarbart på en mycket hög (eller låg?) teoretisk/akademisk nivå.

/Majvor