söndag 31 januari 2010

Dygdens lön

Efferukketannessevärt förkyld. Jag har influerat mig mot nya vaccinensan så det är knappast den. Rubriken anspelar givetvis på föregående inlägg.
Här är Alice som sjunger Franco Battiatos Prospettiva Nevsky. "Un vento a trenta gradi sotto zero" - en vind på trettio minusgrader...
En ettrig en var huld och scanna tidningen Vi:s påannons och skickade över den. Apropå det här med nagellack så tycker jag att på tårna passar det bra med ljusblått, men svart, jade och guld gillar jag också. Den enda färg jag har svårt för är "nagellacksrött".Xerxes och Atossa tycker att det är högintressant när jag nyser. Båda fattar att jag är förkyld. Det hindrar dem i och för sig inte från att galoppera runt och brottas, och fånga in grejer de vet att de inte får leka med, bland annat tycker de om att slita en scotch brite i små små smulor. Men oftast ligger de bara på varsin kudde i fönsterkarmen och tittar på bruset när jag lägger en Magnecyl i ett glas, eller följer näsdukens rörelser när jag snyter mig och slänger den i papperskorgen. Det är subtil action för dem.

68 kommentarer:

 1. Vilken fin bild maja. Synd att du blev förkyld nu då. Hoppas du blir frisker snart.

  River inte dina katter ner saker från bord och skåpar? I och för sig är de utekatter så de kanske inte behöver. Min ena snörde ner ett nät med tre citroner på golvet, och böcker kan hon peta ner också.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild! Jag är ständigt på jakt efter den ultimata nagellacksfärgen som ska vara röd men utan inslag av orange men inte heller vinrött. Men i skåpet finns även blått, grönt, glittrigt och annat ganska barnsligt. Viva, ett märke som förmodligen riktar sig mest till köpare under 15 år, har en del skojiga färger.

  Stackare. Sådär blir det på Friskis. Hålla på att svettas med en massa främmande människor verkar rent livsfarligt. Pyssla nu om dig själv och låt katterna härja fritt. Mina katter använder med förkärlek toapappersförpackningar som klösbräda. Ett 6-pack blir väldigt mycket papperstussar. Du får höra av dig om den dystra systern ska rycka ut med kattmat till tullemullarna och örttéer till deras sjuka matte.

  SvaraRadera
 3. Fin bild. Och vilken smäktande vacker italiensk sång!

  SvaraRadera
 4. Jag tittar upp ur feberdimmorna.
  Charlie: snörde hon ner ett nät med tre citroner. Vilken busa. Det har nog aldrig mina gjort.
  Som tur är lämnar de mestadels prylarna ifred på bord och hyllor. De har haft ner en kopp en gång.
  Systerdyster: matta, korgstol, och före detta palm (=stam utan blad numera) är deras klösbrädor.
  Mariannesson: ja den här plattan med Alice lyssnade jag mycket på.

  SvaraRadera
 5. Syster: det låter som om du letar precis efter den nagellacksfärg jag inte gillar. Hehe. Vi har ju lagt bort titlarna här så man kan vara rättram.

  SvaraRadera
 6. Maja:
  Jag har fullt med röda lack som såg ut att vara rätt färg på provkartan men sedan visade sig vara fel. Du skulle antagligen kräkas av att kika in i mitt badrumsskåp! F.ö. har jag en väninna som inte kan ha målade tånaglar eftersom hon då tycker att hon tappar balansen och knappt kan gå. Hur sjukt är inte det?

  SvaraRadera
 7. Ånej det är inte sjukt, det är fantastiskt. Jag har aldrig hört talas om något liknande, men jag är inte det minsta skeptisk utan tror på det direkt. Det måste handla om en mycket speciell känslighet för färgers vikt.
  Jag tror du letar i fel färgskala: testa andra nyanser, åt det brunrosa till brukar nästan aldrig bli fel. Rött är däremot rätt svårt, tycker jag. Karamelligt hallonrött kan vara snyckt.

  SvaraRadera
 8. Ja, en vacker italiensk ballad...
  Här är Alice som sjunger hennes Messaggio...

  Upp ur feberdimmorna och krya på dig Maja!

  SvaraRadera
 9. Fast nu tänkte jag fel, nämligen att din väninna målade alla tår i olika färger.

  Men det kan man göra, ser piggt och mångfacetterat ut.

  SvaraRadera
 10. Maja:
  Min väninna kanske ska måla tånaglarna i olika färger för att balansera sig själv?
  Jo, mörkt hallonrött, den färgen jagar jag efter och kommer aldrig att hitta. Man kanske skulle måla naglarna som pianotangenter istället?

  SvaraRadera
 11. Maja..

  Din stavning är mycket skojigare när du har feber!! :-)

  Syster..

  Tappa balansen av nagellack?? :-) Det var nåt nytt!!

  SvaraRadera
 12. Ebony and Ivory live together in perfect harmony. Ja just det, sen ligger du och viftar med tårna till den låten.

  SvaraRadera
 13. Man kan måla med två olika färger för att få fram en annan tredje nyans. Om man inte hittar den exakta färgen. Sånt är jätteviktigt.

  Själv använder jag inte nagellack för mina naglar går sönder då. Ett tag gjorde jag naglar på salong och det var jättesnyggt men det blir så mycket att göra då. Man måste ju dit varannan vecka för att fixa och så, det håller ju inte i längden när man inte är frisk. Man kan ju inte lägga ner all ork på naglar. Nästan är ok, men inte all ord. :-)

  SvaraRadera
 14. men inte alla ord, ork ska det ju stå...

  SvaraRadera
 15. Ulrikaorkarinteloggain31 januari 2010 21:30

  Hahaha, tappa balansen av målade tånaglar...hohoho Vilken härlig väninna!
  Var tyvärr länge sedan jag målade naglarna, senast var nog någon sorts mellanblå jeansfärg. Skitsnyggt! Provade lösnaglar för hundra år sedan, vart ett antiklimax då man hittade dom drällandes överallt.
  Om inte mina blåa stortånaglar försvinner snart så kanske jag slår till med svart lack ;)
  Prosit på dig Maja

  SvaraRadera
 16. Jag tappade balansen när jag roade mig här: http://annonym1.blogspot.com/2010/01/nyss-hemkommen-fran-krogen.html

  Kanske för mycket nagellack på tånaglarna... eller för lite. Eller för mycket i glaset. *L*

  SvaraRadera
 17. Ann Onym: haha! Vad häftigt! Jag tackar ödmjukast, även om det förstås inte är min förtjänst, d.v.s jag tackar å alla stammisars vägnar. Jag vet hur det är, eftersom det brukar vara så många så undrar man vad som står på när det är få, men det är ju söndag så folk är väl i kyrkan förstås. Zigge var arg igår, det kanske spred förstämning kring sig. Inte vet jag. Eller så är det jag som är jobbig (eller folk vill undvika att bli förkylda).
  Ciao

  SvaraRadera
 18. Vassego:-)
  Tänkte inte på att det var söndag. Jag skulle givetvis ha tagit vänster istället för höger. Men det gick som det gick och min plats i kyrkan stod tom.
  Kan bero på att jag inte kan det här med höger och vänster förstås. *L*

  Om man ser till att använda munskydd och klorin så är det nog ingen risk för smitta. Tangentbordet blir lite trögt dock.

  SvaraRadera
 19. Själv har jag bara följt bloggen ungefär en månad och inte kommenterat förrän nyligen. Det är inte alltid lätt att lämna kommentarer, det är något nytt för mig. Ibland förstår jag inte "underströmmarna" bland kommentatorerna. Men det är ändå intressant.

  SvaraRadera
 20. Mariannesson: det är ofta mycket intensivt här. Är lite för trött för att svara just nu, hur som helst hoppas jag att du kan ha utbyte av att titta in här ibland.
  God natt (eller god datt, fast nu har jag fått nästdroppar)

  SvaraRadera
 21. Arg idag med, hehe. Får man vara det här alls, eller? Ska det vara söndagskola veckan lång?
  Nämen jag tar det en annan dag. Det handlar om en enkel pryl egentligen.
  Ziggertyzigge

  SvaraRadera
 22. Ta det lugnt, Zigge. Coola ner.

  SvaraRadera
 23. Pigga katter, trött matte, och så en arg Zigge på det. Jag vill ändå snabbt sammanfatta underströmningarna (som jag fattar dem). Rättsäkerhet, vårdnadstvister, orättvisor mm kommer nog att dyka upp i bloggen med jämna mellanrum, en del är dödströtta på dem, dessutom har bloggen som bekant haft enorma problem med folk som kört med extremt fula metoder. Valens är inte ansvarig för det. Jag tror att det är tröttheten på pappaaktivism som orsakat Zigges vredesutbrott (rätta mig om jag har fel). Ska dessa frågor diskuteras här ö.h.t så måste det vara både och och inte antingen eller. Samtidigt har jag inte för avsikt att sätta mig in i enskilda fall, och jag vill inte heller att enskilda fall diskuteras här. Men när debatten ibland handlar om den feministiska konspirationen så är det varken särskilt övertygande eller upplyftande. Hur som helst hoppas jag att folk inte har en massa baktankar med att skriva här, alltså något slags agendor.
  Hoppas det är läsbart, detta.
  Well, host på er from the hostess.

  SvaraRadera
 24. Ingen agenda men en liten bak tanke. ;)
  Kanske lite sent ute, but they're made by yours truly.
  Krya på dig! :)

  SvaraRadera
 25. Var är alla? Tja, här är jag :) Två dagar sen sist.

  Jag har också varit krasslig och mest legat nerbäddad. Jag har ändå läst här förstås, men inte kunnat sitta så långa stunder framför datorn eftersom den står i lägenhetens mest iskalla rum. Inte nyttigt när man är sjuker.

  Det blir ju lite stiltje ibland på den här bloggen några dagar då och då när folk gör annat. Brukar snart ta fart igen.
  Sen är det ju inte många bloggar som skulle kalla 60-70 kommentarer en helg för stiltje precis :)

  När det gäller nagellack så nyttjade jag inte sånt mellan fem och fyrtiofem års ålder. Jag har gått och blivit fåfäng på gamla dar. Det är bara kopparfärgat som gäller. I olika nyanser. Jag är lite konservativ på den punkten. Blått och grönt, usch.

  SvaraRadera
 26. Mariannesson. Jag tror att jag förstår hur du menar. Många av oss stammisar har hängt här sen tidernas begynnelse och har därför en del gemensamma referenser. Man kan anspela på något gammalt och alla förstår precis vad man menar. Man behöver inte skriva ut det. Dessutom skämtas det ganska friskt sinsemellan på ett för nykomlingar säkert obegripligt sätt.

  Men sånt ger sig med tiden. Jag minns när våran Zigge dök upp för första gången. Hans första kommentar gick något i den här stilen:
  - Intressant blogg det här. Lite internt ibland, men ändå intressant.

  Numera har Zigge inga problem att hänga med i allting. Så det är bara att hänga i så ger det sig av sig självt ska du se :)

  SvaraRadera
 27. Mariannesson:
  Den här bloggen är en sådan som gör andra bloggägare gröna av avund. Tonen är sällan gullegullig, snarare rå men hjärtlig och de som kommit med fula påhopp har tröttnat och dragit sin kos eftersom de inget haft att hämta här. Ungefär så ser jag på den här lilla krogen.

  Anonym 19:11:
  He, he. Det lät lite som att nu har inte ens Zigge problem med att hänga med. Stackars Zigge som redan är argsint. Min Zigge tycker att det är kul att kolla på alla bilder och trampa på tangentbordet. Dessutom är han oerhört nyfiken på att se hur hans småsyskon ser ut nuförtiden.

  SvaraRadera
 28. 19:11

  Tror vi har lite samma smak du o jag. Gillar också kopparfärg/brunrött. Har haft två irländska settrar. (vacker färg på pälsen) :)

  Hibiscusröd är snyggt! Körde jag med ett tag -på naglellacket alltså.

  SvaraRadera
 29. Vackra hundar - fina hundar - snälla hundar. Det var inte bara färgen som avgjorde val av ras.

  SvaraRadera
 30. Systerdyster. Oj oj, så menade jag ju inte. Förlåt Zigge. *rodnar*.
  Jag förstår ofta Zigges ilska. Men jag har till slut lärt mig att trycka på
  ignore-knappen. Funkar ju inte alltid förstås.

  Moi. Men är inte Hibiscusröd ganska "röd"?
  Det gillar jag inte på naglarna. Irländsk setterröd är snyggt däremot.

  SvaraRadera
 31. Haha nä just det. Vad ska jag skaffa för hund, en rostbrun tror jag. *hä hä*

  SvaraRadera
 32. Jag vet inte alls vad som är bäst. Bäst att tillägga det.

  SvaraRadera
 33. Nja, det nagellacket var inte väldigt rött. Men jag kanske minns fel blomma - namn på nackellacket. Det är fullt möjligt. *minnet är som bekant dåligt*

  SvaraRadera
 34. Charlie

  hähä fast lite gick jag nog på utseendet ändå - de är ju så himla vackra. Hade drömt om just den rasen läääänge.

  SvaraRadera
 35. Moi. Den här är väldigt röd.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Hibiskus

  Men du har säkert rätt ändå. Jag tycker ofta att färgerna inte alls stämmer med det man tänker på. När det gäller nånting alltså.
  Kläder, tapeter eller annat.
  Bengt Grive kom tillbaka!

  SvaraRadera
 36. John Bunyan: å dom där. Var skaffar man såna formar? Syster d: jo de blir större och finare men borde kanske växa lite mer på bredden. Charlie: vet du inte vad som är bäst? Vad snackar du för då? Ska man inte hålla tyst tills man vet bäst?

  SvaraRadera
 37. Ja, jag vet. Färgen i flarran såg ju inte precis ut som blomman. Men jag kan minnas fel också - på själva blomman.

  Det var Yves Rocher som hade det där nagellacket - verkar inte finnas längre.

  SvaraRadera
 38. Bengt Grive och hans sovrumsgrönt och liknande uttryck ja, ja dem saknar man. Googlar och där står det ex. som mörkvitt och blåbärsrisgrönt men det tycker jag var ganska normalt.

  Sovrumsfärgen om det var grönt eller blått minns jag inte, men jag minns att det var sovrumsnånting. Ahhh vad fasen är det?

  SvaraRadera
 39. Maja:
  Ser katterna ut som taxar nurå??? Annars är väl de där två de enda som vi lyckats få att äta vanlig kattmat. Zeke och Zion har upptäckt att tunna skinkskivor är livet på en pinne och ratar Whiskas i alla former. Och när jag till min lycka hittade riktigt stora och billiga fiskbullsburkar på Willys nosade Chorizzo bara förnärmat på dem och väljer istället att svälta. (Helst ska det vara Abbas i hummersås.) Fast nu var jag orättvis. Zigge äter som en helt normal katt. Livet som kattägare är dyrt och i mitt nästa liv ska jag göra som Bitten, skaffa en liten billig dvärghamster!

  Expal som verifieringsord? Så nu är man rökt på den här bloggen :-(

  SvaraRadera
 40. Charlie. Jag minns inte heller sovrumsnånting. Mörkvitt tror jag många hade roligt åt, men jag tycker det var en utmärkt beskrivning jag. På den svartvita TVns tid ville man ju bara se färgen framför sig. Sen var det ju ingen som visste om det stämde eftersom det var just svartvitt. Han kanske jäklades med oss :)

  Men jag föredrar absolut mörkvitt framför såna fantisifoster som äggskalsfärgad, och vad farao är äggskalsgult som jag sett nånstans?! Jag tror att modeskapare av alla sorter bara vill göra sig märkvärdiga och låta lite förmer, så det så.

  SvaraRadera
 41. Äggskalsgult är den där brungula tonen som mörkvita ägg inte har. :-)

  SvaraRadera
 42. Jag har inte förstått det där som kallas vintervitt. Ska inte det vara kritvitt, det ser mer ut som solkiga snödrivor på Odengatan. Eller brukspatrons dotters solkiga kreation.

  Nu ska jag skutta in i bastun. Dags för veckans stora tvagning, uppskjuten p.g.a. tandvärk på lögaredagen.

  SvaraRadera
 43. Expal.. eh..förlåt.. Systerdyster menar jag ju.. :-)

  Japp t.o.m. jag har råd att "fö & klä" den lille hamstern.. :-) Nu hade jag ju mer än gärna låtit Dubbel-Z flytta in här oxå om du hade lärt dom käka Hamsterfrö, salladskål och morötter.. :-) Och kissa & bajsa på vanliga toan!! Det hade varit kissar Economic-style, det!!

  Hamstern är förresten Vintervit.. men i mina ögon är han bara vit!! Så det så!!

  SvaraRadera
 44. Tillkännagivande:

  Jag byter nick pga av förväxlingar.

  Nicket Moi är således ledigt!

  SvaraRadera
 45. Moi Marie...

  Tveksamt om det hjälper om vissa har bestämt sig för att du är nån annan, liksom!! Men hoppas kan man ju!! :-) Moi Marie låter ganska gulligt.. Eller är planen att kapa Moi helt?

  SvaraRadera
 46. eh, hur menar du nu Bitten - Kapa Moi helt?

  SvaraRadera
 47. Moi Marie var finare. Och jo, Moi kommer många att kalla sig på Internet så det är säkert bäst.
  Systerdyster: vintervitt? Jag har inte sett det användas. En dålig ord. Låter som en blandning av kylskåpsvitt och hundpiss.

  SvaraRadera
 48. Kylskåpsvitt kan vara gulvitt (om det är en gammal kylskåpsdörr) eller blåvitt (om det är inuti). Tycker jag. En ganska bra ord.

  SvaraRadera
 49. Ja, säkert Maja...Ja, det lät rätt fint va? Moi Marie hehe

  Mitt namn är Marie, nice to meet you all...lol

  SvaraRadera
 50. Det finns väldigt mycket paranoia därute, i vissa kretsar. I vissa bloggar kan man se att någon med avvikande åsikt knappt kan öppna munnen utan att bli anklagad för att egentligen vara någon annan. Det är första gången jag stött på det här fenomenet på Internet - mycket kan man se i bloggosfären, men just det där schizoparanoida (som vi iofs diskuterat jättemycket redan) och "du är egentligen...." är nåt ganska nytt för mig.
  Eh jag har fortf feber så säg till om jag är obegriplig.

  SvaraRadera
 51. fast "en dålig ord" var med flit.
  Jag tyckte det var fint. Lite som "ormet kruper".

  SvaraRadera
 52. Ja, det kanske är lättare på så sätt om man är offentlig som du Maja.

  Jag menar klickar man på ditt namn kommer man till din sida där det finns en bild på dig och Du är ju en offentlig person. Det går ju lätt att verifiera att du är du.

  Anonyma kan ju välja att kalla sig vad de vill, om de vill, och lägga upp falska bilder. Så ett namn och ett foto behöver inte vara några garantier för att en person verkligen är den hon/han utger sig för att vara.

  Knepigt är det. Det bästa är ju om folk är ärliga i sina uppsåt och om vilka de är, även om man håller sig till ett nick.

  SvaraRadera
 53. Fast där hade jag fel - det fanns ingen bild på Dig där, men härinne finns ju några.

  SvaraRadera
 54. Moi..

  Jag menade om du tänkte vara bara Marie efter ett tag när alla vant sig.. :-) Alltså kapa Moi från ditt nick..

  Maja..
  lite så där är det ju ändå, att man faktiskt ibland kan vara 99% säker på vilket tidigare nick som skriver under ett nytt, för att man så väl känner igen stilen.. fast sen går det ju lite inflation i det där i somliga hjärnor verkar det som!!

  Men faktum är att vissa "skribenter" är lätt igenkännbara och skriver under X antal namn.. och tror förmodligen att dom lurar folk!! Men who cares, liksom?? Det rör sig om max ett par-tre stycken som roar sig på det viset!!

  Kan tillägga att det är jag på fotot och jag heter Bitten!! :-)

  SvaraRadera
 55. Bitten

  Ja det var ingen pik till Dig *S*

  Jaha du menar sååå...Ja, just kanske skulle kapa bort Moi helt. Funderade faktiskt på det. Ja, kanske gör det så småningom.

  SvaraRadera
 56. Nämen Moi Marie. Gör inte det! Marie finns det säkert många som heter och då blir det kanske likadant igen. Moi Marie är det knappast många som heter. Om nån plötsligt gör det ändå, kan du vara tämligen säker på att det är medvetet gjort för att förvirra.

  SvaraRadera
 57. Bitten: en del är ju extremt igenkännliga, haha. Jag har ju egentligen inga problem med vare sig signaturerna eller anonymiteten som sådana. I princip tycker jag bara att det är kul (även "helanonyma" utan signatur kan göra tillfälliga och bra inlägg, det kan vara någon vem som helst som bara får för sig att bidra med något men inte vill göra så stor sak av vem h*n är. Absolut ingen fara med det tycker jag.
  Folk som står med sina egna namn kan förresten ibland bli "anklagade" för att vara några andra. Jag tror att någon fick för sig att jag var Tristan och Charlotte en gång för längesedan, till exempel, och det finns många fler exempel. Inga som helst dementier fungerar mot sådant, har någon bestämt sig för att en viss person - med namn eller ej - EGENTLIGEN är någon eller några andra (och vice versa...) så finns det ingen verklighetsprövning i världen som kan rubba det. Så verkar det iallafall.
  Moi: du skulle kunna kalla dig Vraiment Moi Marie Et Personne D'Autre Que Marie, (verkligen jag Marie och ingen annan än Marie). Pampigt, låter nästan adligt, och lite som att en sån kapar man inte i första taget.

  SvaraRadera
 58. Moi Marie..

  som vanligt har ju Seveneleven en bra tanke där!! :-)

  Nej, nej.. jag tog det verkligen inte alls som en pik till mig.. jag bara drog min vanliga ramsa om att jag är jag,(Dock inte varken "Jag" eller Moi!!) som jag dragit förut!! :-)

  SvaraRadera
 59. Maja..

  Nej det där med anonymitet och ANONYMITET har ju varit på tapeten här (och annorstädes..) förr.. och dom allra flesta ÄR ju anonyma, även om en del håller fast vid ett och samma nick, och dom känner man sig ju lite mer benägen att konversera med!! Utan att för den skull tycka att man måste ha personbeskrivningen, liksom!!Så känner i allafall jag.. sen finns det ju dom med "fast nick" som man kanske inte bryr sig om att ha nåt samröre med för att man helt enkelt inte gillar dom,eller det dom förmedlar.. och så är det ju IRL oxå..

  Det jag riktigt mycket ogillar är däremot såna som tar anonymiteten som ett "cover" för att kunna kasta elakheter omkring sig åt alla håll..

  Jisses vad jag känner att jag går i repris nu!!! :-)

  Case closed..typ!! :-)

  SvaraRadera
 60. VMMEPD´AQM...

  Det du Moi Marie.. :-) Det var ett nick som hette duga!! Ska vara Maja att komma på nåt sånt!! :-)

  SvaraRadera
 61. Vraiment Moi Marie Et Personne D'Autre Que Marie. Ja man kan ju knappast hävda att man råkade ta samma som nån annan. Det vore ju ett högst osannolikt scenario, fast det kan ju hända, rent teoretiskt är det ju möjligt.

  Jag tycker Moi Marie är fint.

  SvaraRadera
 62. Kalla dig inte Marie-Antoinette iallafall, det vet man ju hur det går.
  Apropå "kapa" menar jag...

  SvaraRadera
 63. hehe...ja det var ett långt nick Maja.Tur du översatte åt mig, men bra var det.

  SvaraRadera
 64. Maja,
  Kakformen fick jag tillsammans med lite andra saker för många år sedan av en god vän. Den är i plast och jag tror att den egentligen är tänkt till barn för att stansa ut katter i lera.
  Men, det kan väl inte vara svårt att finna något liknande? Såg t ex att kakformar.se hade utförsäljning. :)

  SvaraRadera
 65. Anonymiteten på nätet kan vara ens bästa vän och ens värsta fiende. Så jag skickar en tacksam tanke till de som gav mig ett anonymt namn som inte alls är anonymt. Eller var det tvärt om? *L*

  De som anklagar alla anonyma för att vara någon annan, ibland kan fem anonyma vara en oanonym liksom, har nog fått en liten släng av schizoparanoida som krogvärdinnan säger.
  (krogvärdinnor har alltid rätt:-))
  Vissa anonyma påstås ju vara andra anonyma... Hur sjutton vet man sånt?!? Måste kolla upp vad ordet anonym jenkligen betyder.

  Undrar om de som ser alla möjliga bakom anonyma nick har den minsta aning om vem de själva är? Eller vem de INTE är. Som envåldshärskare av Das Nät t.ex.

  Den som hänger med i mina tankevurpor tilldelas "Das Näts guldmedalj av tredje graden".

  SvaraRadera

Hårfagre

Hårfagre
av Vasaplatsen
"-Jag vill inte att Mimmi ska bli en modern kvinna, sa Oscar"
- Serberna gillar jag, sa Lemmy
(Mäktig Tussilago)

Intellektuell vit tiger av Fia Olsson

Intellektuell vit tiger av Fia Olsson
- Om du känner så där Figge, så är det sossarnas fel.
Ur Mäktig Tussilago

Med boktrave och mygga av Grynna

Med boktrave och mygga av Grynna

"En genmanipulerad tiger med enormt stor hjärna redo att ta över hela planeten"

"En genmanipulerad tiger med enormt stor hjärna redo att ta över hela planeten"
från Kim