söndag 4 augusti 2013

bögersvämning

"blir man sådär narcissistisk och sentimental av att vara bög så är jag mycket hellre hetero" säger tigerbossen (apropå vad då säger jag när jag sitter vid dator)


Tillägg 8/8. För att undgå anklagelser om homofobi så bidrar han med en anspelning på "It's raining men".

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gissar att bossen pikar Gardell.... Fast själv gillar jag Jonas Gardell jättemucket.
Calamity James

Anonym sa...

Jonas Gardell är den litterära motsvarigheten till Snickers. Alldeles för sött för mig.

Pompe

maja lundgren sa...

Tigerbossen säger att om han hade lagt sig i fosterställning och gråtit i köket när han upptäckte att han var kär i Ank-Käthe, så skulle han kanske inte ha gjort så stor sak av det. Själv har jag läst för lite av Jonas Gardell för att säga något generellt men utifrån det jag har läst tycker jag att Pompes Snickers-jämförelse är träffande. "Torka aldrig tårar utan handskar" - kan en titel vara mer Snickers än det?
Sen fortsätter ju DN med sin "Kära du"-serie, vet inte hur många Bästa och Kära Du-debatter de har haft, snart går de väl över till Fina Du och Gulle Dej-rubriker.

maja lundgren sa...

Rätt gissat, Calamity Jane. Första pris i årets sommartävling. Och priset är två Snickers. Skicka adressen eller skaffa en poste restante om du vill förbli anonym, så kommer de med posten.

Anonym sa...

Calamity James är inte jag... Och jag gillar inte Snickers.
Calamity Jane

Anonym sa...

Men jag gillar Jonas Gardell och tycker inte att han är Snickers.
Calamity Jane

maja lundgren sa...

Calamity James står det ja. Haha. OK. Skicka över adressen eller en poste restante (Calamity James alltså) så får du två Snickers med posten. Annars skickar jag dem till Pompe.

Anonym sa...

Om du inte har läst särskilt mycket av Gardell, är det inte lite förhastat att kalla honom narcissistisk och sentimental?

Coco

maja lundgren sa...

Det är inte jag, det är tigerbossen. Men jag instämmer med att en del av det Gardell skriver är alldeles för sentimentalt för min smak.
Förresten vill du ha två Snickers?
Hade det varit en Pigall, en Co-Co eller Dajm hade jag ätit upp dem för längesesen.

maja lundgren sa...

Även om det hade varit två Pigall, Co-Co osv.