fredag 28 augusti 2009

Tigerboss ex machinaHan har grubblat. För att råda bot på jiddret tycker den enväldiga domaren att Grynnas ädelmod bör uppmuntras.
Ingen hade väl tippat på något annat än en jumboplats för Carolines virustiger. Det var nog inte många som sprang till sin illegala bookmaker och satsade på den. När nu Grynna gör ett så generöst utspel tyder det på att högt och lågt, skönt och oskönt skakar tass.

Dela förstapriset, säger den oomkullrunkeliga tigerbossen. Dela det mellan Grynnas fina och finurliga och Carolines modigt ribbsänkande tigrar.

Tigerbossen är en så kallad "botgörare", och hans samarbete med rättvisan gör goda och ständiga framsteg.

16 kommentarer:

 1. En utmärkt lösning på något som av någon -för mig obegriplig- anledning förvandlades till ett krux.

  Ädelmod?
  Hm, det ordet får mig att tänka 1700-tal, röda klackar och kastade handskar.

  SvaraRadera
 2. Rätt kul att trilla in så här. Krux och ädelmod.

  SvaraRadera
 3. Är det den där Miso du syftar på?
  Schysst uttryck i bosstigern. Men det är är fan lite för internt.
  Följer bloggen, totalt ointresserad av det om cammorran, vet fan inte vem Tristan är, tycker en del är intressant och hettar till. Men för mycket konsensus. Var är debatten? Är syftet med en blogg nåt slags blid skit om katter?
  Ok ber om ursäkt men fattar inte syftet med den här bloggen.

  SvaraRadera
 4. Tigerbossen var ju för rolig med sina grodlår :)

  SvaraRadera
 5. Grodlår? Han sitter m.el.m i skräddarställning.
  Anonym nattuggla: fan vad du svär, du får fan sluta med det för fan.
  Grynna: aaaa.... ja... eller riddarromaner!

  SvaraRadera
 6. Men jag är rätt nöjd med sättet att hålla upp pekklon, "så här gör vi"

  SvaraRadera
 7. Hihi, förlåt - men jag tyckte det såg ut som grodben. Och jag tror faktiskt att det bidrar till det lite auktoritära uttrycket, tillsammans med pekklon :)

  SvaraRadera
 8. I alla fall: Grynnas innovation tigermaskinen och lilla gulliga myggtigern får samsas på förstaprispallen med Carolines skräcktiger. Det är faktiskt rätt fint, blir ännu bättre så. Tycker Grynna och tigerbossen instämmer.

  SvaraRadera
 9. Grodben? Jag har inte kunnat smälta det där. Syns det inte att det är skräddarställning? det auktoritära uttrycket håller jag med om.

  SvaraRadera
 10. Maja, smält det där - jodå nu när du säger det så...kan man se hur du tänkte :)

  SvaraRadera
 11. jaha så man måste påpeka det alltså. För att det ska synas. Det här är ju skymfande, alltså. jag som... tja. Nä men glöm det. det spelar ingen roll. en sån snits. skulle jag tänka om jag inte hade gjort den själv. en sån relaxad sittstil. men ändå pondus. Jaha men ok. Grodlår. det spelar faktiskt ingen roll. Så viktigt är det inte.

  SvaraRadera
 12. Tänk så tokigt det där blev - inte behöver du påpeka att det är en tiger, man ser ju att han har tre klor på...ehh fotklumpen.

  Alltså är det ingen groda - det är en tigerboss med grodlår och klumpfot :)
  Inte alla som kan rita det, så du borde vara stolt.

  Ser lite ont ut med skruven (eller är det en spik?) som sitter fast i hans högra knä dock - men det är säkert i konstens namn.

  SvaraRadera
 13. Tycker att tigerbossen är självklar och direkt- för att tala konstspråk...eller i.a.f försöka att göra det.

  Bredbent manlig och tillbakalutad och, med vad jag trodde i hastigheten, en långklo i luften. Tigerbossen jiddrar man inte med, liksom.
  Det är inte utan att jag tycker att även han kan få vara med på första priset. Fortsätter det i den här stilen får vi nog göra om prispallen till en långbänk. :-))

  SvaraRadera
 14. Jag tog bort en kommentar där jag låtsades vara upprörd... För det lät som om jag var arg på riktigt. Och det var jag ju inte.
  Jo, spik i knäet, antar att du syftar på att han låter vänstra handens tass vila på knäet? Men det är också möjligt att det är en gammal kula som skymtar fram. Han har varit med om en del.

  SvaraRadera
 15. JAG tycker han sitter i jättefin skräddarställning! Allt prat om grodlår är nog bara avundsjuka! =)

  SvaraRadera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)