söndag 25 september 2011

Hiss-Hades

Jag kan bara inte förmena er detta monster. En ond robot säger "elevator music". Det är begripligt om ni vill slänga er på fy-fan-stäng-av-knappen direkt. Men vänta åtminstone tills ni har hört den onda roboten. Jag lutar åt att det är Hiss-Hades själv.

5 kommentarer:

 1. Jag tyckte musiken dög hyfsat i fyrtio sekunder sisådär, inkluderat hiss-hades själv. Fast sen blev den förstås rätt vedervärdig. :)

  SvaraRadera
 2. Johnny: håller med- så småningom tror jag att den blir ett skämt, alltså något slags parodi, och det är meningen tror jag. Lite kul och halvinfernaliskt,
  Anonym 19.37: nej, måste man det, höll jag på att säga? Är det hiss-grejen du - förlåt ni - uppfattar som berusad? Fast inget ont om berusning, sånt ska man inte moralisera över i onödan. Detta med hissarna är kanske för hisnande för dig? Nej den var dålig...

  SvaraRadera
 3. Anonym 19:37 kanske syftade på mig. Jag var faktiskt en liten aning berusad när jag lämnade min kommentar, och det är möjligt att detta sken igenom.

  SvaraRadera
 4. Nä, det gjorde det välan inte... Jag ska säga vad jag tycker - man behöver inte ha "lutherskt" dåligt samvete, det är endast om alkoholen får konsekvenser man inte vill ha som det kan vara läge att vara försiktig med den. Ungefär så.
  Maja

  SvaraRadera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)