fredag 23 september 2011

Rymdskrot och självantändning

Det är inte metaforer. Det är
VERKLIGHETEN.

här och här.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska berätta allt jag vet om självantändning i morgon.
Maja

stationsvakt@gmail.com sa...

Mänsklig självantändning - Spontaneous human combustion - var en liten skräck för mig när jag var yngre. Måste ha läst om'et i nån serietidning - blivit påverkad.

Anonym sa...

Johnny, för några år sen såg jag en artikel om självantändningar i en liten by på Sicilien. Men... jag vet inte om jag tror på det riktigt. Men det trillade in så helsickes många besökare från länken till dn, att jag tyckte att jag borde lova att jag skulle skriva mer om det.
Det ÄR en fin mössa *s*
Maja

Claes Gustavsson sa...

Det snillrika med X-Files – Arkiv X – var att de tog sådana funderingar och gjorde till avsnitt. Gång på gång.

Anonym sa...

men hur dum kan man bli, självantändning är en omöjlighet. undrar vart rättsläkarn fått sin examen... *bullshit* Om de inte hittar en naturlig förklaring är det brottsmisstanke som gäller och då får politien ta vid...

Anonym sa...

Det snillrika med Arkiv X, eh... men jag gillade ju inte Arkiv X.

Maja

Clam sa...

Vi däggdjur producerar lättantändlig sumpgas. Någon gång måste det ske en liten antändningsolycka. Till exempel på sådana gabinetos där obetänksamma värdar har lagt in braständstickor.

Anonym sa...

Självantändningarna i Canneto di Caronia var av ett annat slag. Det var inga människor utan elektroniska apparater som fattade eld - och det som är av vikt är att detta fortsatte även efter det att alla sladdar hade dragits ur. Under en tid stängdes strömmen av i hela byn. Det hjälpte inte. Man måste evakuera.
Sen blev det knäpptyst om historien. Jag luskar allt jag kan enligt principen det som inte går att googla fram finns inte, trots att det enda raka är att bege sig till Canneto di Caronia.

Maja

Anonym sa...

Fast det där är ju inte allt jag vet om självantändning...

Maja

Clam sa...

Byn befann sig alltså i ett mystiskt kraftfält. Kan vara UFO-relaterat. Skriv och fråga Clas Svahn på DN.

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=5dwPcqKF944&feature=related

Anonym sa...

Självantändningar, fattar inte att dn trycker en sån artikel. Klintbergare.

Anonym sa...

CleanCutClaes: Clas Svahn, är det DN:s ufo-expert? Ursäkta jag har inte hunnit googla.
Anonym 00.42: tutto è un pò cambiato oggi, credo... Ma grazie, è una bella canzone.
Anonym 01:16: jag tror nog att det irländska fallet borde undersökas lite noggrannare, och att närheten till eldstaden ändå verkar suspekt. Hur som helst tror jag inte att det är korrekt att kalla det en Klintbergare, då menar jag inte att man i och för sig inte skulle kunna kalla även utländska vandringsmyter så, för varför inte egentligen, utan att en vandringsmyt nog ska ha en okänd källa, man vet inte vem som hittade på dem först, om det var en rövarhistoria från början eller kanske något som faktiskt har hänt men förvrängts eller "bättrats på" lite allteftersom. Det här är av allt att döma ett konkret fall, och en existerande rättsläkare som av någon anledning har gjort den här bedömningen.
Maja

Anonym sa...

insomma! tutto al posto ?

Clam sa...

http://www.dn.se/blogg/markligheter/

Anonym sa...

Tutto apposto.

Maja