söndag 6 december 2009

Ankor och tigrar

En huld läsare påpekade i mail att det verkar finnas oväntade paralleller mellan tigrar och ankor. Slumpen härjar ju hela tiden, två äktenskap figurerar på löpsedlarna. Anka och Tiger.




Tigerbossen låter hälsa från sin cell att man ska ta den smala vägen. Själv har han alltid varit monogam, hävdar han, eftersom "det blir för rörigt" annars.

Ank-Käthe säger att det är bra att paret Anka går skilda vägar, men att hon hoppas att barnen har en snäll nanny. Jag säger att hon ska sluta vara så kändisfixerad. Då säger hon bara kvack.

6 kommentarer:

Anonym 19:11 sa...

Hej, Tigerboss. Det var länge sen, jag har saknat dig. Du kan väl dyka upp med dina intelligenta tankar lite oftare :-))

maja lundgren sa...

Hehe, ja... En djup tiger. Deep thoughts.

maja lundgren sa...

Han ger inte fingret förresten, som någon trodde. Han hötter lite förmanande med pekfingret.

Systerdyster sa...

Vart har alla tagit vägen? Mo, Charlotte R, Vasaplatsen, Grynna och Tristan m.fl.

Klart att Tigerbossen inte ger fingret. Han är väl en gentleman innerst inne. Men jag tror att vi är många som undrar hur Ank- Käthe ser ut.

Så här?

http://www.youtube.com/watch?v=4hv2Otw-Do8&feature=related

maja lundgren sa...

Systerdyster: jag har försökt rita Ank-Käthe, men inte riktigt fått till det. Till och med utlyst en tävling... Och: var är alla? Ja, det är lite lustigt alltså, det är klart att det var ett undantagstillstånd när blogginläggen hade uppåt femhundra kommentarer...
Osämja? Kanske bara tröttnat. Men ni som hänger kvar är kanon!!

valens sa...

Maja: glöm inte bort att det finns tama lejon också i den vilda jungeln...