fredag 23 december 2011

God helg

önskar

5 kommentarer:

 1. God Helg önskas Maja, Xerxes, Atossa, Tigerbossen och Ank-Käthe av Syster Dyster. Må Gud vara med er när jag inte kan!

  SvaraRadera
 2. haha... God jul önskas Systerdyster, Chorizzo, Zion, Zeke, hulda modern som jag skäms att jag inte minns vad hon heter just nu - trots att hon kom fram och hälsade så fint - Rizzo? - och sist men inte först Hovgroda 1.

  SvaraRadera
 3. God jul från mig också, t.o.m till hovgrodan :D
  Nu ska jag strax åka iväg och fira jul med ett par veganer. Ank-Käthe hade ju kunnat följa med mig. Där hade hon kunnat känna sig alldeles trygg och sluppit vara orolig för danskarna.

  SvaraRadera
 4. Det var generöst av Aud, att önska den värsta komkurrenten en God Jul. :D Hovgrodan ligger i en lövhög och trycker, han är rädd för franskarna, säger han. Är det ändå inte lite för nära, med bro och färjor, för Ank-Käthe att fira med dig, Aud. Nåväl, nu är det värsta över och alla ankor (överlevare) kan dra en lättnadens suck!

  SvaraRadera
 5. Aud: veganjul, ja hade varit nåt för Ank-Käthe. Du hade kunnat ta med dig hovgrodan också, även om den är grön så är väl grodkött inget för veganer. Men Käthe är i Düsseldorf, hon tänker fira nyår där också.
  Systerdyster: ohyggligt generöst. Så storsint att det saknar sin like. Jag blir lite förvirrad när jag tjuvkikar på tabellen igen - där står det att Dendrobates auratus fick 60 procent, Hovgroda 1 noll procent. Var det så?

  SvaraRadera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)