tisdag 1 juni 2010

Hola

Jetlag: ena foten på den brygga som kallas rum och den andra i den båt som kallas tid. Men framförallt har jag tekniktrubbel, åtminstone när det gäller filmsnuttarna. Det visar sig att det som var allra svårast att fånga med kameran är det enda som går att få över till bloggen.



Kolibrin. "Lätt fånget lätt förgånget" brukar man säga, i det här fallet är det lite tvärtom. Mayatempel i tropiskt dis och demonstrationer mot Arizonalagen och regeringens utbildningspolitik sväljer bloggen tydligen inte, ursäkta om jag låter lite sur men den lilla mojängen med nektar åt kolibrierna är den enda, den absolut enda filmsnutt som går att importera hit.
Jag ska försöka lösa det.
Det är förstås en hel del intryck att smälta också



och inget man hasplar ur sig, så jag ber bloggläsarna om misskund en stund. Tills vidare: åk till Mexiko den som har möjlighet.

10 kommentarer:

Henrik Brändén sa...

Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge...

Zigge sa...

Hittade du inget melatonin?

maja lundgren sa...

Henrik: ja jag hoppas att jag lyckas lösa det tekniska, det är inga märkvärdiga filmer men ändock något slags dokument. Zigge: jag gick tveksamt till apoteket och frågade om melatonin, det var den tyske författaren som tipsat om det. Apotekaren skrattade (mer eller mindre gapskrattade faktiskt), sökte i datorn, gick in i lagret och sökte, meddelade att hon inte hade något melatonin. Jag tyckte att det var lika bra. Jag kan alltså inte säga om det är bra mot jetlag eller inte.

Go:ran sa...

alltid en liten bildglimt från meschiko...

Bitten sa...

Kul att du är tillbaka, med eller utan tekniktrubbel!! :-)

maja lundgren sa...

Tack, det är ju egentligen en författares grej att kunna framsuggerera bilder med ord, så strunt i snuttarna. Det är helt ok att vara tillbaks, riktigt fint väder är det ju också.

Clam sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Skönt att du är hemma bland katter och prickar igen :-)
Melatonin är en signalsubstans i hjärnan, kan nog inte köpas på apotek, eller i a f bör inte :-)

LG (= Lady Gaggböle.. :) sa...

Bentornato!

Bitten sa...

http://www.nyfikenvital.org/?q=node/842