lördag 20 mars 2010

La Famiglia

Xerxes och Atossas lillebrorsor Zion och Zeke gör världspremiär i Bolibompa. De har delat upp det mellan sig - storasyrran och storebrorsan tar kultursidorna, lillebröderna barnprogrammen.

7 kommentarer:

Bitten sa...

Söta är dom!! :-) Men otroligt SÖMNIGA!!!???

maja lundgren sa...

Fruktansvärt söta, jag skulle vilja ha dem med. Bäst att höra med Systerdyster - kanske fick de busa och rasa av sig innan kameran rullade? Eller har de fått något lugnande...?

Anonym 19:11 sa...

De var ju med mer sen i Bolibompas kvällssändning. Men naturligvis slog jag på för sent och missade det. Det finns inte med på Svtplay heller. De kanske var piggare där. Jag såg bara Zion sitta i knät på en tjej precis på slutet. Han var i alla fall vaken där.
Hoppas att nån spelade in det och lägger ut på Youtube.

Systerdyster sa...

Tydligen ägnade de små liven förmiddagen att utforska TV-huset och att riva studion. De var ganska sjövilda enligt uppgift. Sovscenen är nog inspelad på eftermiddagen. Jag tror inte att de är drogade...men jag vet ju inte. Bra uppdelning, Maja. Rizzo är stolt över alla sina barn, kulturkissar och Bolibompadeltagare.

Bitten sa...

Syster.. Undrar hur det kom sig att just DINA fyrbenta ätteläggar blev såna mediafreaks?? :-)

Söta är dom hur som helst..

maja lundgren sa...

Med tanke på valkampanjen här nyligen - Systerdyster kan ha gjort vadsomhelst. Flera har frågat här hur det gick till. Inget svar.
Slugheten tiger still.

Systerdyster sa...

Tja, efter några bombhot mot SVT så fick de äntligen komma med i rutan.