torsdag 16 oktober 2014

Shit happens i kungahuset

Det har ju framkommit att Gaggböles drottning Mimosa Slavhitler, gift med kung Netto de Bar, har ställt till med en sjuhelsikes intensiv kampanj för att mörka att hennes far inte bara var en liten opportunist som drog nytta av den nya dynamisches och kraftvolles tidsanda lite grann av en halvmedveten slump, utan en synnerligen tilltagsen och initiativrik nazistisk pamp som aktivt berikade sig på många vis, konfiskatoriska och notoriska.
Schindlers absoluta motsats, skulle man kunna säga.
Kampanjen för att tysta de oförskämda journalisterna antyder, menar en del i Gaggböle, att Mimosa Slavhitler fortfarande sympatiserar med sin fars verksamhet och åsikter, medan andra hävdar att det handlar om att hon inte är särskilt klyftig, och alltså inte förstår innebörden av det som hände. De psykoanalytiskt lagda talar om bortträngning.

Eftersom Mimosa Slavhitlers make, kung Netto de Bar, också hade en far som var nazist och en morfar som var hängiven supernazist ställer sig en del i Gaggböle frågan om det gamla talesättet "lika barn leka bäst" inte har fått en dubiöst brun klang, och om inte unga gaggbölingar skulle kunna få för sig att det är ganska ok att vara nazist, när det nu är tjockt med nazism i det kungahus som fyller funktionen att vara centrum för Volksgemeinschaftet under Volksfesten och Grosskampftagen. Det är ju monarkin som är Gaggböles geheimnisvolle Zentrum der Volks- und Rassenseele.
Men var gång någon volksschädling journalist frågar Mimosa om hon inte borde lägga korten på bordet och allvarligt besinna och begrunda sin fars skuld, i stället för att förneka och förringa, svarar hon:
- Kaknif!


Den här korta filmen gjorde Goebbels ursinnig.


Kaknif = kommt auf keinen Fall in Frage.


Tigerbossen har alltid varit republikan. Han var swingpjatt under kriget. - Nä, monarki asså, det är nattståndet.

6 kommentarer:

 1. Majestätsbrott, på min ära.
  Om blogginnehavarinnan inte riskerar att bli fälld för förtal, vill jag spä på med att varken kungen eller drottningen är klyftiga. Intelligensen är så att säga inte deras adelsmärke Då är det svårare att förstå damerna Lejonhufvud och Ramberg.
  Att den svenska överklassen har varit, och kanske är, nazianstruken är ingen nyhet. Men att några framstående advokater lägger så mycket krut på att sanningen inte ska komma fram ger ett ganska så korrupt intryck.
  T.S Älgot

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, dessutom blir det ganska märkligt: sd är portade från Nobelfesten, samtidigt som några som ägnar stor frenesi åt att förneka nazistisk bakgrund (en förnekelse som i sig ser skum ut) ska vara upphöjda representanter för Sverige.

   Radera
 2. Jag tror drottningen har dåliga rådgivare... det ger inte något gott intryck att försöka tysta journalister... Men hon har ju ingen skuld själv. När hon var liten, inte kunde hon fatta var pengarna kom ifrån... Det kanske är för svårt för henne att ta in.
  Men jag vill inte ha republik! Jag tycker att Victoria och Daniel ska ta över.
  Calamity Jane

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo hellre Victoria som drottning, det håller jag med om.
   Dåliga rådgivare, utan tvekan. Men frågan är om det inte är oetiskt av Ramberg att både vara advokaternas överhuvud och ordf. för rojalistiska foreningen (eller vad den heter, jag höftar).

   Radera

Hårfagre

Hårfagre
av Vasaplatsen
"-Jag vill inte att Mimmi ska bli en modern kvinna, sa Oscar"
- Serberna gillar jag, sa Lemmy
(Mäktig Tussilago)

Intellektuell vit tiger av Fia Olsson

Intellektuell vit tiger av Fia Olsson
- Om du känner så där Figge, så är det sossarnas fel.
Ur Mäktig Tussilago

Med boktrave och mygga av Grynna

Med boktrave och mygga av Grynna

"En genmanipulerad tiger med enormt stor hjärna redo att ta över hela planeten"

"En genmanipulerad tiger med enormt stor hjärna redo att ta över hela planeten"
från Kim