torsdag 19 november 2009

Svarta lådan

Eleverna i kreativt skrivande på Södertörn har uppläsningskväll klockan arton ikväll, i den så kallade Svarta lådan. Pendeltågsstation Flemingsberg.
Jag har försummat bloggen ett tag men ni kan väl snacka på själva lite, dyka ner i några gamla kommentarfält och vara polemiska.

9 kommentarer:

 1. Eller dyka ner på någon Kulturblogg på någon av kvällstidningarna.
  Kommentera på:
  http://blogg.expressen.se/wiman/entry.jsp?messid=557559

  eller kommentera om man valt att vara plussmedlem:
  http://www.aftonbladet.se/kultur/article6129711.ab

  Konstigt att de radikala blev kapitala och de kapitala blev radikala.

  Surealistiskt men kanske sannt.

  Leroy

  SvaraRadera
 2. D.V.S

  På x-press kostar det inget att registrerar sig eller skriva/tycka men vill du ta del eller uttrycka din åsikt hos a-blad så kostar det.

  Tur att Newsmill komm på detta med Social media och fick ordning på servrar som klarade publikt tryck.


  Leroy


  Leroy

  SvaraRadera
 3. Hehe Leroy... Du är rolig.

  Men inte är det en tävling.

  "Jag tycker att kultursidorna försvarar sin plats på mediemarknaden ovanligt bra en dag som denna: en plats för reflektion, som inte får plats någon annanstans."

  SvaraRadera
 4. Guillou har för övrigt anmält Expressen till Pressombudsmannen. Det är väl ändå lite saftigt.

  SvaraRadera
 5. Atossa var ute till två i går natt, då var jag orolig.

  SvaraRadera
 6. "försvarar sin plats", "en plats för reflektion, som inte får plats" - det där är att bevaka prestige. Men det där har jag ju redan skrivit om.
  Godnatt.

  SvaraRadera
 7. När jag bodde på Sollerön, var min katt Smulan borta 5 DYGN!! Då trodde jag att jag aldrig skulle se henne mer, så då var JAG orolig!! Sen när hon väl kom, spatserade hon bara rakt fram till matskålen som om ingenting hänt!! För att sedan lägga sig på min säng och putsa sig, medan hennes bror, Moses, som helt uppenbart inte heller vetat var hon varit, lade sig bredvid med tassarna runt henne och "pratade" och "pratade" (dom var delvis Norska Skogskatter och dom pratar mycket!) i säkert 20 minuter, medan hon bara låtsades som det regnade!! Jag tar för givet att han inte var nådig, utan förmanade henne ordentligt!!
  :-)

  SvaraRadera
 8. Gud så gulligt. Jag antar att mina kommer att bege sig iväg på lite längre strövtåg också, men hoppas egentligen att de håller sig på gården..
  De här är inte norska skogskatter (tror jag?), men pratar mycket gör de:

  http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974&feature=related

  (jag har haft den här videon tidigare, med en rolig "översättning", men egentligen är den bättre som den är)

  SvaraRadera
 9. Ha-ha.. ja, precis sådär var dom.. enda skillnaden var att vid just det specifika tillfället låg Smulan helt nonchalant och tvättade tassarna och svarade inte ett enda dugg, medan Moses mjauade oavbrutet i hennes öra.. :-) Ingen tvekan om att han inte uppskattade hennes äventyrslust!! Tyvärr var det Moses som ett par år senare klev ut genom dörren för att aldrig komma tillbaka! Och eftersom han var så otroligt hemkär, så visste jag bara att han råkat ut för nån räv eller nåt annat "dödligt".. :-( Kolsvart och långhårig var han och världens gosigaste!! Syrran var ljustgråspräcklig och mycket vit..även hon långhårig..

  SvaraRadera

Specialblogg om Myggor och tigrar (klicka på bilden)