onsdag 20 januari 2010

Mer tvångströjor från DN kultur

"Även kulturlivet professionaliseras. Kvinnor får framträdande positioner. Konstnärlig verksamhet pågår inte längre i mystisk skugga, utan även här krävs ansvar och pålitlighet.
I dag är genikulten allt svårare att upprätthålla och ser närmast ut som en gammal rest av förfluten tid, en anomali.
"

Artikeln Hej då mansgrisar, genikulten är romantisk och alkoholrelaterad

Det finns nog många som håller tummarna för att Schottenius fortsätter uttala sig på det här viset. Då kan hon knappast behålla jobbet.
Jag tog mig friheten att kalla Maria Schottenius Nurse Rached för några år sedan. Idag kan jag omöjligt se DN kulturs senaste utspel som något annat än en hurril i samma stil. Blev just intervjuad av Stockholm City om saken.

Vad ska man illustrera det med, då. Det kan få bli en gammal helylleskandal.

213 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 213 av 213
Tristan sa...

Om pappa-aktivist-rörelsen är ute efter en bloggare/blogg i taget, eller så, då kan det ta väldigt lång tid för den att få samhället att förstå att den radikalfeministiska könsmaktsordningens sammansvärjning är ett reellt hot.

Än längre tid kommer det ta, när den allmänna opinionen märker vilka stenhuggare pappa-aktivisterna till viss del utgörs av.

maja lundgren sa...

Jag ska plocka bort "Per Hagman", eftersom det är ett lånat namn. Inte för att jag tror att någon tror att det är Per Hagman, men...
Hur som helst: jag väntar ett litet tag eftersom en bortplockning skulle kunna ge upphov till en anstormning av flera kommentarer.

maja lundgren sa...

Hahaha jovisst, det kändes nästan som att snubbla över något slags Frimurarorden. Men det behöver självklart inte betyda mycket, om något alls. Däremot är det ju rätt tydligt att flera av aktivisterna i fråga (en rätt blandad skara skulle jag vilja säga) känner till varandra.
R1: jag känner inte till bloggen du skriver om. Och det är viktigt att man inte publicerar uppgifter om namngivna personer i rättsfall, alltså om det handlar om saker personen inte har blivit dömd för.

maja lundgren sa...

Det gör Åsa Domeji såvitt jag har kunnat se inte. Utan det handlar väl i det här fallet ("hon kan bli svår") om lobbyism mot personer som överhuvudtaget skriver om sexuella övergrepp.

maja lundgren sa...

Eh, Yvonne Domeji skulle det givetvis stå.

Anonym sa...

Fakta har en tendens att stöka till ens fantasier så väldigt. De blir sig som inte riktigt så lika efter en dos fakta.

Anonym 19:11 sa...

Tristan Igår 10.16. Jag tror att du kanske syftade på mig.
Japp, det är kul att bli radikaliserad för en gångs skull. Det har inte hänt ofta :))

Det verkar ju faktiskt som att kampanjerna får rakt motsatt effekt. De är inte så skickliga får jag säga.

När till och med Zigge kläcker ur sig:
"Förresten: hur många här är feminister? Inte så många tror jag. Inte jag, t.ex. Men de vette fan om jag inte blir det snart"

Ja, då har man nog trampat rejält fel

Anonym sa...

Det är ju inte bara risk för att man bli feminist, utan det känns rätt överhängande att man blir antipappaaktivist som de håller på. Maken till aggressivt förvirrat tal hör man väl sällan. De övertrumfar radikalfeminismen med råge faktiskt. Antipapparörelsen växer sig allt starkare.

Anonym sa...

Kan man vara antifeminist så kan man vara antipappaaktivist.

Anonym sa...

Ytterligare en strategi som just detta gäng ägnar sig åt - förutom stalking och brännmärkning samt utelämning av personuppgifter om barn - är att spela vänlig i kommentarsfält och så snacka grovt smutskastande på andra bloggar, som de exemplen som ni nämnt, i syfte att skrämma alla till att hålla med dem. Tror de inte folk har ögon att se med. Det är ju så tydligt vad de håller på med. Och som sagt - samma fyra-fem personer i täten hela tiden som viglar upp andra att hetsa mot personer - som har en annan åsikt än dem.

Anonym sa...

Det finns 84 männ med namnet per hagman i svergie.
Jag är def int 70 år.
lol.
per hagman

maja lundgren sa...

hej igen per hagman, det händer ibland att någon kommenterar i en tråd som sedan länge mest hänger för sig själv och dinglar - det är alltid roligt, och det ser rejält och eftertryckligt ut att stava män med två n. Haha. lol på dig själv

maja lundgren sa...

Och du har rätt, det var jag som var dum där - bara för att det finns en förf. Per Hagman så betyder det ju inte att alla som heter Per Hagman ger sig ut för att vara förfen per h.
Ber om ursäkt således.

«Äldst ‹Äldre   201 – 213 av 213   Nyare› Senaste»