torsdag 14 maj 2009

Cision Sverige AB

Denna blogg väcker förmodligen nervositet. Någon eller några har anlitat Cision Sverige AB, ett företag som redan varit inne ett antal gånger denna morgon. Cision Sverige AB är en mediebevakare som för några år sedan hette Observer (och innan dess Pressurklipp). Jag arbetade några år på Observer, och fick sparken när jag skrev kritiskt om företaget i en krönika i Ordfront.
Jag lärde mig massor på Observer: yrket var en intensivkurs i samhällskunskap och mediebevakning.
Jag gissar att det är Aftonbladet som har bett Cision Sverige AB hålla koll på vad jag skriver. Det är en stor ära att ha blivit ett eget ärende.
Ska jag dra det där med Anders Gerdin på Bokmässan? Vad ska jag ta?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hjärtliga gratulationer!

Din skarpa bloggpenna sätter skräck i gammelmedia! Tyvärr har jag som Gömdafanatiker inte några bra tips att komma med. Dina analyser har ju verkligen varit träffsäkra hittils så jag misstänker att du kanske har fler på lager :)

Hälsningar

Nizinny

lena sa...

Hahaha...Detta är underhållning på hög nivå ;)

Vem behöver papperstidningar o tv?

Enda problemet är att det är en smula otympligt med dator, min lap top ser ut som någon underlig utväxt från min mage, inte så sexigt.

maja lundgren sa...

Jo jag, Manuel och tarantellakillarna tycker också att det är roligt. Hoppas att jag inte har skrämt bort Cision Sverige AB.

Anonym sa...

Cision heter inte Cision längre utan Infopaq...

maja lundgren sa...

Anonym: tack för informationen! Ja jag ser att Pressurklipp - Observer - Cision - blev uppköpt av Infopaq i april. Kanske har webbadressen inte ändrats ännu?
Snart har de bytt namn lika ofta som Mia.

maja lundgren sa...

Jag kom just på att det kan faktiskt vara Ikea som har bevakning. När jag jobbade på Observer var de kund.

Gunilla sa...

Oj, den här bloggen blir bara bättre och bättre..!