torsdag 25 juni 2009

O.s.v

Innan jag kojsar, för att råda bot på fulltet i kommentarfältet.

213 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 213 av 213
Anonym sa...

Maja, jag har inte heller kunnat kommentera. Halva "skicka kommentar"-bilden är bortkapad och därav ser jag inte kontrollkoden som ska skrivas in...
Snippa

maja lundgren sa...

Ja, det är precis det jag menar.

Anonym sa...

Jo, det funkar OK. Klicka på senaste och sedan kommer fortsättningen utan problem

Charlotte.R. sa...

Ja det står senaste längst upp i den smala raden av kommentarer, inte i hörnet av hela sidan. Vid Jeanne d'Arc ungefär.

maja lundgren sa...

Oj, titta vad som står under World Clocks idag: "God's Last Warning. The downfall of the US has begun" - är det Alquaida som är ute och klottrar?

maja lundgren sa...

Det stod så nyss... jag lovar...

maja lundgren sa...

Hur som helst: de mystiska raderna om att "de" skulle vara rädda för att jag skulle spränga en liga: jag tror att skribenten menar att "Kimza" och kompani skulle vara representanter för en svensk underavdelning till det holländska parti som bl.a har som motto: "Man borde alltid tänka själv och ta reda på fakta".

En sak som man bör veta i största allmänhet (ingen särskild utpekad nu): en del pedofiler lider av sin läggning men andra tycker att den är naturlig och ser sig som välgörare som skyddar små barn från en ond värld.

Tänk att det funkar att kommentera fortfarande - tredje plippet gillt?

Anonym sa...

Jag har den tunga plikten meddela att min avhållne överordnade; general Patriarkatchauvinist R.S.O.P., under läsning av de senaste depesherna och vid upptäckt av fortsatt desauvering av gifna ordres uppgav ett fasansfullt rytande "cam si, cam sa, cimsah", antog en blåröd färgton runt mustaschen och avled tvärt i en hjärtinfarkt. Återupplivningsförsök, inkluderande V.S.O.P., resultetlösa. RIP.
Begravning sker vid Monumentet, Camerone, Mexico, inkommande söndag. Meddelas endast på detta sätt.

Algot Strömstedt, kalfaktor.

maja lundgren sa...

Det här var riktigt roligt - menar du att Radikal Patriarkatchauvinist, Kimza, Algot och Strömstedt är olika nick för samma person? Jag tror egentligen inte att det är så, buntar du ihop några andra?
Jaja, nu tar f-n bofinken som det heter - vad gör man med alla dessa spexare?

Daddy sa...

Tittade in som hastigast och vill bara dementera påståendet om att jag inte har kommenterat artikeln i DN om Koordinatorer i samband med vårdnadstvister. Vissa inser inte att jag har rätt fullt upp och inte hinner svara på allt på en gång.

Kommentaren med länken råkade kanske åka med i en allmän rensning bland hatkommentarerna. Min åsikt i frågan finns dock att läsa på bloggen. För er som inte vill gå dit postar jag den även här. För övrigt finner jag det smått lustigt att se Majas upprördhet över att anklagas för pedofili. Kanske möjligen kan bli en liten väckarklocka?

Jag är försiktigt positiv till tanken med koordinatorer. Problemet lär dock inte lösa den korruption som som har infekterat hela vår familj & Individomsorg. Jag har förstått att de flesta människor ser till sig och sitt först, sedan kommer andra i andra hand. Jag har två gånger lämnat in en ansökan om verkställighet då mamman helt utan orsak saboterade vårt umgänge enligt den gamla domen.

Då utser tingsrätten först alltid en medlare. Dessa pajaser kommer sedan på hembesök och talar med mamman, och sedan pappan, för att om det blir nödvändigt ha ett gemensamt möte som avslutning.

Den förre medlaren Kenneth kom struttandes här en dag och slog sig ner i min soffa där jag hade dukat upp med Kaffe och bullar. Han räckte över ett visitkort som var printad på en bit kartong. där stod hans namn och telefonnummer och mailadress.

Mailadressen löd k.e.medling@(nån public domain).
Jag förstod direkt. Jag frågade då vad han hade för kvalifikationer för att sköta detta jobb. Han började genast skruva på sig och sa att han hade lååång erfarenhet. Jaha, men vilka kvalifikationer? frågade jag igen med samma klena resultat. Snubben vägrade berätta. Hans uppdrag från tingsrätten var mycket enkelt. Se till att mamman följer domen, punkt. Detta uppdrag missuppfattade denna idiot totalt. Mamman berättade att hon anmält mig för brott. Jaha! sa pajasen och sprang direkt till tingsrätten och sa att han inte kunde rekommendera umgänge i detta läge.

Senare lyckas jag pressa ur honom hans kvalifikationer. Han var familjerättssekreterare på familjerätten i Göteborg. Dom har tydligen dessa uppdrag som lönande extraknäck på sidan om. 2 hembesök, 14 000 kaching!

Varför inte inrätta en rättvis vårdnadslag istället som ger alla föräldrar lika rättigheter efter en skilsmässa. 50-50. Om någon är uppenbart olämplig så ska detta bevisas vilket ju i verkligheten inte kan vara så svårt eller hur? Om det finns en historia av mentala problem eller våld så måste det ju finnas dokumenterat och bevittnat.

Om en förälder saboterar skall det bestraffas genast och bestämt. Tills alla föräldrar har förstått budskapet klart och tydligt. Messa inte med ditt barns rätt till sin andra förälder.

Om det ändå uppstår fall då föräldrarna för allt smör i småland inte kan enas bör bägge genast remitteras till en psykiatrisk klinik för diagnostisering, och en god man utses som kan fatta beslut gällande barnet under tiden.

Daddy

Anonym sa...

I Danmark utdömer domstolar vite till den förälder som inte följer uppgjorda scheman! Har en kompis vars ex inte dök upp med deras barn ett par gånger. Då vände sig kompisen till domstolen som direkt dömde henne till vite om 5000 DKK om det skedde en gång till. Sedan dess har det fungerat, även om hon är sur som en citron varje gång.

Charlotte.R. sa...

Ska det finnas koordintörer så måste de naturligtvis vara väldigt erfarna och ha en speciell personlighet och utbildning just för att möta två personer i en så allvarlig konflikt som detta är.

Det är inget man kan sätta unga, oerfarna personer på.

Det är en mycket grannlaga uppgift. Och mycket viktig.

Caroline sa...

Det är väldigt roligt när man bara ramlar in i kommentarsfältet utan att ha riktig koll.

Maja undrar vilken liga någon syftar på
och
Charlotte R vill ha KÄÄÄRLEEEK
och
Div folk hälsar varandra godmoron halv
nio på kvällen,

Fniss
Den här bloggen är nog lite unik...

Ska läsa alltihop innan jag somnar

«Äldst ‹Äldre   201 – 213 av 213   Nyare› Senaste»